Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erdemes megmenteni egy nagyon rossz, boldogtalan kapcsolatot?
Kutya-macska kapcsolat. Most mar van egy masfel eves kislanyunk is. Mindketten imadjuk a picit, de borzaszto rossz a viszony kozottunk. Olyan sertesek hangoznak el minden nap, hogy almodni sem mertem volna errol.
Talan a picinek is jobb, ha szetmegyunk?
Van egyaltalan visszaut?
Masokkal hogy tortent ez?
Beszéltetek már erről, hogy miért vannak ezek a sértések?
Lehet, ha leülnétek és kiöntenétek egymásnak a lelketeket, őszintén beszélnétek ezekről a sértegetésekről, hogy miért van ez, mi van a sértések mögött akkor jobb lenne.
Ha már teljesen kibirhatatlan számotokra egymás társasága, akkor valószinű jobb lenne ha szétmennétek, mert a kislánynak se lenne jó ha veszekedésben nőne fel, és nektek sem, hogy nem kezdhetnétek új kapcsolatot.
Nem enged el a pici miatt, azzal fenyeget, hogy elpereli tolem es "bebizonyitja", hogy bolond vagyok.
Ha probalok ravilagitani, hogy nem vagyunk boldogok, akkor az a valasz, hogy en allandoan magamat sajnalom.
Ez nem igy van, szimplan nem akarok igy elni - allandoan sertegetve (ma eppen "kovernek" titulalt; 59kg vagyok).
Nem kapok szeretetet, tiszteletet es ezt a kisbaban is meg fogja erezni - hogy igy banik velem.
Nem akarom, hogy a kislanyom ezt lassa/hallgassa.
Mit tegyek?
Bunkó leszek, de a kicsi születése előtt minden felhőtlen volt?...
A lényegre térve: emberi módon meg kell próbálni megbeszélni a dolgokat. Egy kapcsolatban van, hogy mindkét félnek közös álláspontra, kompromisszumra kell jutnia. Még mielőtt végzetesen elmérgesedik a viszony. Esetleg be lehetne szakértőt is vonni. Úgy látom, nálatok már eléggé előrehaladott állapotban van a viszály.
És gondolj bele: így akarod a hátralevő életedet leélni? Nem egykét hetet, hanem a hátralevő életedet. Te is tönkremész idegileg, és ami a fő, hogy szegény kicsiből soha nem lesz egy ép, egészséges felnőtt, mert ilyen körülmények között örök lelki sérüléseket szerez. Megéri?
"...Nem enged el a pici miatt, azzal fenyeget, hogy elpereli tolem es "bebizonyitja", hogy bolond vagyok. ..."
Ezt azért vedd fel dikatfonnal vagy mobillal, mert késöbb hasznos lesz.
Állíts be a készüléket felvételre és hozd szóba a témát, de azért ne fogjon gyanút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!