Ha rossz egy kapcsolat és boldogtalan benne egy férfi, azt valóban önző módon észre sem veszik a nők?
Mármint, hogy a párja nem veszi észre, hogy boldogtalan?
Le kell ülni és meg kell beszélni, hogy lehet-e a kapcsolaton változtatni.
Én nem általánosítanék, hogy minden nő önző lenne.
Lehet, hogy a férfi nem mutatja ki, hogy boldogtalan.
erről egy másik kérdésben beszéltek....nézz utána
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Na végre!:D Már kezdett a szemem káprázni a sok szívtelen szemétláda férfitól, akik semmit nem vesznek észre, csak mennek ft várnáélre.:D :D :D
Csak köszönöm a kérdést!
Nem ,szerintem kettőn áll a dolog, de felnőttként minden megbeszélhatő, és nem itt várnám a tanácsot az életem választotjával kapcsolatban, hanem vele oldanám meg.
Nem pedig pár mondat leírása után, a megváltást várnám kétségbeesetten, hanem tennék valamit.
Pl.nem fikázom akivel együtt élek.
:D a kérdés női változatát már olvastam...
egyébként szerintem ez nem így függ össze...
Ha a férfi boldogtalan nyissa ki a száját. Ugyanígy nő is...Vagy arrébb lehet állni.
hülye az aki egy kapcsolatban nem érzi jól magát, mégis benne marad
Ha észrevetted, hogy volt ilyen kérdés, csak fordítva, akkor azt is tudod, mi sarkalta a kérdés feltevőjét.
Ma kb.a 266474734537-ik nő mondja el, mekkora retek a férje.
Ez akár igaz, akár nem. Vannak férfiak, akik eleve nem engedik be a partnerüket a személyes szférájukba, nem mutatják ki előttük az érzéseiket, titkolják a problémáikat, így nem csoda, ha a párjuk nem lát a fejükbe és nem veszi idejében észre, hogy valami baj van.
Ugyanígy fordítva is lehet, hogy a férfiak a párjuk panaszkodását, vagy hallgatását nem veszik komolyan, betudják csak a szokásos női hisztinek és nem értik, mikor aztán végleg kiborul a bili.
Persze vannak olyan nők és férfiak is, akik tényleg nem törődnek a másik érzéseivel, mert nem is érdekli őket.
Szerintem nem kell ahhoz önzés, hogy ne vedd észre a problémákat. Elég, ha a másik nem mond semmit, úgy tesz, mintha minden rendben lenne, vagy azért, hogy elkerülje a konfliktust, vagy azért, mert reménykedik, hogy majd jobb lesz. És "vakságot" okozhat az is, hogy a homokba dugod a fejed, félsz bevallani magadnak, hogy igenis valami nem stimmel, és bizonygatod magadnak, hogy minden oké.
Mindkét magatartás a kapcsolat végéhez vezet.
Amúgy meg... ha valaki boldogtalan egy kapcsolatban, akkor ne maradjon benne. Ha meg önként benne marad, ne rinyáljon, mert valamiért mégiscsak jó neki az a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!