Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírom nélküle (bővebben lent), mit tegyek?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel több mint egy éve együtt vagyunk, és az évet gyakorlatilag sülve főve együtt töltöttük, 6 nap volt a leghosszabb idő amíg nem találkoztunk. Most azonban nagyon messze költöztek (4 és fél órás út) nyár elején, és bár eddig együtt voltunk, a családja hiányolta ezért hazament, és már nem valószínű, hogy eljöhet. Nagyon sokat beszéltünk róla de úgy ment el, hogy gyakorlatilag semmi értelmeset nem tudtunk kitalálni ( nagyon fél az anyjától, emiatt néha vitázunk is). Azóta alig veszi fel a telefonját, sokat hívm ezért ki is kapcsolja, én pedig nem tudom mit tehetnék nélküle szeptemberig. Csak 2 napja ment el, de nem tudom elviselni a hiányát. Amúgy is féltékeny típus vagyok, de ez rengeteg idő. Szerintetek hogy győzhetem meg hogy jöjjön el, egyszerűen képtelen vagyok. És nem akarom elveszíteni, de ezt tuti nem bírom ki.2011. aug. 7. 16:12
11/11 anonim válasza:
Hat ha szereted es o ish szeret akor nincs semi probelma siman ki lehet birni csak ne legyel feltekeny , szepen beszej vele halasz valami rosszat ne csinaj semit hanem beszeljetek meg es ne idegeskedj, hamar eltelik az ido
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!