Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem bírom nélküle (bővebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bírom nélküle (bővebben lent), mit tegyek?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel több mint egy éve együtt vagyunk, és az évet gyakorlatilag sülve főve együtt töltöttük, 6 nap volt a leghosszabb idő amíg nem találkoztunk. Most azonban nagyon messze költöztek (4 és fél órás út) nyár elején, és bár eddig együtt voltunk, a családja hiányolta ezért hazament, és már nem valószínű, hogy eljöhet. Nagyon sokat beszéltünk róla de úgy ment el, hogy gyakorlatilag semmi értelmeset nem tudtunk kitalálni ( nagyon fél az anyjától, emiatt néha vitázunk is). Azóta alig veszi fel a telefonját, sokat hívm ezért ki is kapcsolja, én pedig nem tudom mit tehetnék nélküle szeptemberig. Csak 2 napja ment el, de nem tudom elviselni a hiányát. Amúgy is féltékeny típus vagyok, de ez rengeteg idő. Szerintetek hogy győzhetem meg hogy jöjjön el, egyszerűen képtelen vagyok. És nem akarom elveszíteni, de ezt tuti nem bírom ki.
2011. aug. 7. 16:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
bird ki van egy dolog akaraterő és nekem ne mondh ogy nem megy cigiről egyiknapról másikra szoktam le sval ezt a nem birom ki nem igaz csak az alig birom ki
2011. aug. 7. 16:15
 2/11 anonim ***** válasza:
Szeptemberben találkoztok újra? Ha igen, akkor keress valami elfoglaltságot, hogy ne gondolj rá folyton pl. dolgozz, sportolj... Ha meg csak nagyon ritkán tudnátok találkozni, nem tudnátok összeköltözni, akkor szerintem nem tudna működni a kapcsolat. 4 és fél óra utazás elég sok. :/
2011. aug. 7. 16:17
 3/11 A kérdező kommentje:
Szeptemberben találkoznánk, ahogy kezdődik a suli...onnantól tudnánk találkozni, csak addig nem. De 2 nap telt el, és nem ettem nem aludtam, csak rá tudok gondolni, meg hogy ez rengeteg idő és elveszítem
2011. aug. 7. 16:24
 4/11 anonim ***** válasza:
És ha elmennél hozzájuk pár napra Te is?
2011. aug. 7. 16:26
 5/11 A kérdező kommentje:
Náluk nem nagyon tudnánk lenni
2011. aug. 7. 16:37
 6/11 anonim ***** válasza:
hát akkor maradt skype, telefon. Vagy fèluton kettőtök közt nem tudnátok találkozni? pl. te vagy bp.-i, ő soproni és akkor találkoztok Győrön?
2011. aug. 7. 16:43
 7/11 A kérdező kommentje:
Az a szar, hogy nem nagyon tud gépnél lenni, sosem tudott, van még 2 húga...+ most mondom, hogy sokat hívogattam és kinyomkodja a telefonját...
2011. aug. 7. 16:50
 8/11 anonim ***** válasza:
ez azért nagyon gyerekes Kedves Kérdező, nyilván Te is sejted. Ennyit simán ki lehet bírni. Viszont: ha ennyire akarod legyél romantikus és menj el hozzá vonattal. akár minden héten kétszer. vagy akár oda is költözhetnél szeptemberig. keress valami olcsó szálláshelyet. vagy vigyél sátort és állítsd fel az ablaka alatt.
2011. aug. 9. 10:53
 9/11 anonim ***** válasza:
Hat aterzem a helyzetedet. Igaz en csak 5 honapig voltam baratommal amikor o kiment olaszba, 3 hetre. En 20 napig nem beszeltem vele eggyaltalan!!! Tudom szeptemberig kicsit tobb ido van, de hidd el legy eros es bird ki. NE hivogasd olyan gyakran, lehet bizonytalan, o se tudja micsinaljon, vagy az anyukajaval vannak gondjai, es azert nyomja ki mert ugyerzi ratelepszel. Ha meg akarod tartani NE hivd olyan gyakran, vard meg mig o keres, addig te is keress valamit amivel lefoglalod magad,menjetek baratnoiddel kirandulni, strandolni, vasarolni, setalni, rendezzetek pizsipartyt stb stb...! Fogd fel, hogy evel a viselkedessel, hogy feltekenykedsz, es annyira raszalsz, hogy arra konyszerul, hogy kikapcsolja a telefonjat, csak elveszited!!!
2011. aug. 9. 11:00
 10/11 anonim ***** válasza:
A barátommal 5 hónapja voltunk együtt, addig mindennap együtt voltunk, a leghosszabb idő amit külön töltöttünk 3nap volt. De a nyár úgy alakult, hogy 36napig nem találkoztunk.. sms-eztünk beszéltünk telefonon, én levelet írtam neki mindennap nap, amit nem küldtem el. Az utolsó 10napban nem beszéltünk egyáltalán mert elromlott a telefonja, és táborban volt.. Ha én kibírtam te is kifogod.. a 10-15nap környékén már kevésbé fog hiányozni..:) hajrá.
2011. aug. 9. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!