Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítottunk 5 év után de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottunk 5 év után de rájöttem hogy nem bírom nélküle most mit csináljak?

Figyelt kérdés
1 hónapja szakítottam a barátommal mert kiderült,hogy míg külföldön voltam ő nem egyszer megcsalt engem.Nagyon fájt és nem értettem hogy öt év után hogy képes megcsalni,ezért szakítottam vele.Viszont nagyon hiányzik....szeretem.Tudom nem kéne visszafogadnom de hiányzik és nem bírok élni nélküle.Most mit csináljak?Nagyon nehéz.
2011. ápr. 24. 00:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha visszafogadod, máskor is meg fogja tenni, mert tudja, hogy nem fogod kidobni. Meg is érdemled, ha megteszed.
2011. ápr. 24. 00:30
 2/9 anonim ***** válasza:
Ne fogadd vissza..mert tényleg megteszi újra és újra!
2011. ápr. 24. 00:37
 3/9 A kérdező kommentje:
De mi van ha megbánta és tanult ebből az egy hónap-ból.Mert azt nem hiszem el hogy nem fájt neki a szakítás 5 év után.
2011. ápr. 24. 00:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha annyira szeretne, ahogyan elképzeled, akkor megcsalt volna 5 év után, többször is? Ezen gondolkozz el.
2011. ápr. 24. 00:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Sajnálom a helyzetedet, biztos hogy nagyon rossz lehet neked,de én úgy gondolom mindenki megérdemel egy második esélyt. Persze előfordulhat hogy valaki nem él ezzel az ajándékkal, értsd úgy még egyszer megcsal a srác. Sajnos benne van a pakliban. Ezt neked kell eldöntened.
2011. ápr. 24. 00:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Ebből senki se tanul..egy ideig talán meg húzza magát de aztán mikor kitisztul a lelkiismerete újra megfogja tenni.Nem sok olyan ember van aki tényleg megbánná.
2011. ápr. 24. 00:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Fogadd vissza:) és fogod látni hogy szeret-e vagy nem és eltudod majd dönteni adj egy esélyt neki semmit nem veszíthetsz:) fel a fejjel és sok sikert remélem tudtam segíteni
2011. ápr. 24. 00:48
 8/9 A kérdező kommentje:
Úristen!!Ebbe belefogok hülyülni!
2011. ápr. 24. 00:48
 9/9 asdface ***** válasza:
én úgy tenném (fiú létemre), hogy valahogy tudasd vele hogy még szereted,úgy nem közvetlenül hanem burkoltan és ha még szeret téged és megbánta tuti hogy majd tudatja veled és ha látod az igyekezetet akkor eldöntöd hogy mi legyen
2011. ápr. 24. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!