Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít túl sok szeretetnek egy kapcsolatban? 21 éves fiú
Figyelt kérdés
2009. ápr. 10. 10:22
1/4 anonim válasza:
Szerintem az ha 24órából 8at együtt vagytok minden nap,együt bulizás,meg ha nem lehet rád számítani mert sose vagy elérhető közelségben(haveroknak),ha csak úgy mész valahová,hogy viszed a csajt,vagy csak 1-2 órára érszrá mer menni kell a csajhoz vmiért.
2/4 anonim válasza:
Ha éjjel nappal együtt vagytok, nem hagysz a másiknak szabad percet hogy élje a saját magánéletét.. ha elhalmozod állandóan minden jóval, minden nap veszel neki vmit (ez nem is olyan nagy gáz).
3/4 anonim válasza:
Ha teljesen rá telepszel a másikra, nem adsz neki semmi szabadságot, elvárod, hogy minden percét veled töltse, elszakítod a haverjaitól stb. Bár szerintem ez valójában már nem is szeretet, hanem önzőség.
4/4 anonim válasza:
esetleg írj le pár esetet, szitut, és akkor konkrétabban tudunk válaszolni, hogy szerintünk miből mikor volt túl sok.
Szeretetből egyébként szerintem sosem lehet túl sok. Szeretet az is, ha hagyom a másikat, hogy egyedül legyen, elmenjen motorozni, futni... barátnőkkel pletyizni, megpróbálom megérteni, hogy neki éppen mi a fontos és mi esne jól. :) 30/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!