Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vadíthatnám be?
Figyelt kérdés
Úgy érzem nem figyel barátom rám úgy mint az elején a kapcsolatunknak. Már 1 éve vagyunk együtt. Régen sokat bókolt, ő mászott rám inkább. Most meg már fordítva, inkább nekem kell rámászni, nem is bókol, pedig most is csinosan öltöztem fel (cicivillantós felső és rövidnadrág).
L20, ő F25
2011. aug. 3. 21:16
3/8 A kérdező kommentje:
Jajj nemár. Nem így. Azt akarom érezni, mint régen, hogy annyira kíván.
2011. aug. 3. 21:18
4/8 NoodIy válasza:
Mond ezt el neki, talán őrá tartozik a legjobban. :)
Gondoltál már rá, hogy neki fel sem tűnt?
Miért nem tudnak az emberek egyenesek lenni?
5/8 A kérdező kommentje:
Lehet az tényleg egyszerűbb lenne. Na majd holnap megkérdezem tőle. Csak néha mindent úgy a szájába kell rágnom.Érzem hogy szeret, megcsalni meg nem hiszem hogy megcsalna, meg nem is igazán tudna mert sokat dolgozik.
2011. aug. 3. 21:21
6/8 anonim válasza:
Csinálj úgy mikor szexet akarsz,aztán amikor már ő is benne van állj fel és mond,hogy elment a kedved.
Ezt játszd el egy párszor,egy idő után le fog teperni.
8/8 A kérdező kommentje:
Ma pont azt csináltam Rám akart mászni, persze csak csókolgatott mikor elbúcsúztunk bent a lakásában és mondtam neki hogy ne izgasson fel mert úgy sem lesz már szex ma (mivel pont indultam haza).Kérdezte hogy igen?:)Akkor éreztem hogy kívánt. Csak sokszor nekem kell kezdeményezni.
2011. aug. 3. 21:45
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!