Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más is érzett már hasonlóan? :/

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is érzett már hasonlóan? :/

Figyelt kérdés
Barátommal több, mint 3 éve vagyunk együtt, nagyon szeretem őt, de mégis... úgy érzem, a kapcsolatunk kicsit "ellaposodott", már a szexet sem élvezem úgy, mint rég, de ez nem miatta van... hiányzik a szenvedély, hiányzik az, amikor görcsbe rándul a gyomrom, ha rá gondolok, az, hogy alig várja, hogy láthasson, az, hogy akkor is kívánjon, ha csak msn-en beszélünk (régen volt, hogy msn-es beszélgetéstől felállt rám, mert olyanokat írtunk...) ma viszont már szóba se jön semmilyen szexuális dolog, ha beszélünk, pedig úgy szerettem ilyenekkel "szórakozni", hiányzik az az érzés, amikor egy új, ismeretlen emberrel ismerkedek, flörtölgetek, és hogy udvaroljon nekem... úgy érzem, a kapcsolatunk beállt egyfajta "megszokott" állapotba, innen már nincs visszaút,viszont szeretem a barátom, nagyon jó visszaemlékezni a szép pillanatokra, de úgy érzem, már semmi újat nemtudunk mutatni egymásnak, és ezek az érzések, ingerek, amik hiányoznak ahhoz, hogy boldog legyek, ezeket tőle már nem fogom "megkapni"... más is volt ilyen helyzetben? :/ Azt ne írjátok, hogy szakítsunk,mert szeretem őt... köszönöm a válaszokat 20/L
2011. aug. 3. 07:54
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
miért tenném tökre a barátom jövőjét? mikor együtt vagyunk, boldogok vagyunk, minden rendben... csak azok hiányoznak, amiket írtam. én még egyelőre reménykedem benne, hogy van még esély helyrehozni, újítani valamit, igazából én próbálkoztam most a nyáron is pl mindig a legjobb formámat hozni, a barátom meg pont ellenkezőleg: ő meg egyszer sem borotválkozott meg, mikor találkoztunk, jó persze engem nem zavar, de régebben mindig megborotválkozott... ez csak egy apró észrevétel, még is sokat mond.
2011. aug. 3. 08:19
 12/28 anonim ***** válasza:
na, ez tényleg elgondolkodtató, hogy nem ad magára, még az alapvető dolgokat se...
2011. aug. 3. 08:21
 13/28 Smartguy86 ***** válasza:

Boldogok vagytok a frászt... Nem így beszél egy boldog ember! Egy boldog embernél nincs olyan, hogy csak... meg de...

3 éve együtt vagytok és nem jutottatok el a kommunikációnak arra a fokára, hogy egy ilyen súlyos problémát együtt oldjatok meg. Fogadok, ha leültök megbeszélni valamit, akkor te a torkának esel, hogy te mit és mit és mit akarsz tőle és ő egy bunkó, hogy nem veszi figyelembe. Pedig te figyelemre vágysz... Aztán ő meg kussol, rád hagyja, tudja, hogy úgysincs következménye akármit csinálhat, marad a híg fosban ücsörgés. Néha keféltek egyet, de semmi extra. Te is aljas vagy, ő is aljas, kihasználjátok egymást ahelyett, hogy lezárnátok az egész szenvedést.

Boldogok... Pont te mondod, akinek ezer meg ezer dolog hiányzik a boldogsághoz. Nemár :)

2011. aug. 3. 08:23
 14/28 Smartguy86 ***** válasza:
Ráadásul az egész dolog nem most kezdődött, hanem már ki tudja mióta húzódik. És te nem tettél semmit az ügyben, semmi párbeszéd, csak a várakozás. Aztán majd egyszer kifakadsz neki, ő meg ott ül majd, mint akit fejbe vágtak, hogy mi van??? Mert neki se tűnik fel semmi az egészből, annyira vaksi. Szépen elbeszéltek egymás mellett. Így nem lehet kapcsolatot fenntartani, csoda hogy 3 évig ment...
2011. aug. 3. 08:26
 15/28 A kérdező kommentje:
boldog vagyok, ha vele vagyok, de nem úgy, mint régen... hogy mondjam, hogy megértsd? amiket írtam, hogy hiányoznak, azok tesznek leginkább boldoggá, de van még sokminden más is, ami boldoggá tesz: pl ha átölel a barátom, szeretget, átölelve fekszünk az ágyon... és még sokminden, ami boldoggá tesz, de igazán akkor voltam boldog, mikor még az elején azokat is éreztem, amiket most nem. azért annyira nem olyan borzasztó a kapcsolatunk, de megváltozott...
2011. aug. 3. 08:27
 16/28 Smartguy86 ***** válasza:

Te éppen úgy átölelheted, éppen úgy bókolhatsz neki, és minden egyebet megtehetsz. De ha elvárod, hogy ő fusson utánad minden percben, te meg mint egy hercegnő tetszelegsz mellette, akkor nem csoda, ha idővel lankad a lelkesedése. És látod, még a szex sem menti meg a dolgot, mert az se lehet valami nagy szám... Egy kapcsolatban a küzdelem folyamatos, mindketten kell küzdeni érte, a másikért. De ti itt maximum már csak egymással küzdötök, nem egymásért. Csak gondolj bele, mi lenne, ha minden nap minden órában együtt lennétek... boldog lennél? Mert most azt állítod, hogy ha vele vagy, boldog vagy. Sejtem, nem lennél... akkor meg kár ezt tovább húzni.

Van megoldás, de azt nem itt fogod megtalálni - vele kell beszélned róla. De mindenféle önzés nélkül! Nem azt a fejéhez vágni, hogy neked mi hiányzik, mert már tele lehet a töke az egésszel, hogy neked soha semmi nem elég. Párbeszéd! Amikor a két fél elmondja, hogy saját maga hogy vesz részt a dolgokban és aztán mindenki meghallgatja a másik felet is. De ha te egoista vagy, ő meg nemtörődöm, akkor úgyse lesz előrelépés. Ahhoz már túl késő van...

2011. aug. 3. 08:33
 17/28 A kérdező kommentje:
nem várom el, hogy fusson utánam, és nem hanyagolom el, én minden tőlem telhetőt megteszek... de amúgy nem olyan egyszerű ezt megoldani. ha nem akarom elmondani a barátomnak, mert nem akarom ezzel megbántani, akkor lehet azzal szidni, hogy miféle kapcsolat az, amiben nem beszélnek meg 1 problémát. de ha elmondom neki, akkor meg panaszkodok, önző vagyok, de én nem teszek semmit, hogy jobb legyen a kapcsolatunk, bezzeg nekem milyen elvárásaim vannak... egyik se jó megoldás.
2011. aug. 3. 08:39
 18/28 Smartguy86 ***** válasza:
100%
Akkor te is belátod, hogy a kommunikáció hiánya előbb-utóbb ide vezet... Nem az a kommunikáció, hogy te nekiesel a másik fél torkának és leordítod a fejét, hogy te már x éve figyeled és semmit nem tesz érted. A kommunikáció két irányú! Neked épp úgy meg kell hallgatnod őt, mint neki téged. És ha már itt tartotok, hogy utál veled konfrontálódni, akkor talán nem neked kéne kezdeni az egészet... Kérdezd meg, hogy mit vár a kapcsolatotoktól! De had mondja el!!! Ne ess neki egyből, hogy jaj mert te bezzeg XY, meg hogy neked sincs Z, meg hasonlók, mert abból megint csak veszekedés lesz és nem megoldás. Törekedjetek nyertes-nyertes pozícióra! A veszekedés mindig két vesztes között zajlik...
2011. aug. 3. 08:45
 19/28 anonim ***** válasza:

OFF: Nagyon tetszik Smartguy gondolkozásmódja, mindenben igazat adok neki, nagyon jól látja a dolgokat szerintem. Hallgass rá, fogadd meg a tanácsait!

26/N

2011. aug. 3. 08:48
 20/28 A kérdező kommentje:
de az a helyzet, hogy úgy érzem én rengeteget változtam, hogy megfeleljek neki (főleg belsőleg), és amiket mondott, hogy szerinte mi nem jó a kapcsolatunkban, azokon mind változtattam, szóval konkrétan panaszkodásra semmi oka... de ilyenkor kicsit úgy érzem, hogy én többet teszek a kapcsolatunkért... persze ő sem hanyagolja el a kapcsolatunkat, de valahogy az érdeklődés alábbhagyott... és nem tudom, melyik jobb megoldás, beletörődni, vagy küzdeni? mert az 1.től csak szomorú leszek, a 2. meg veszekedésbe fullad... én próbáltam vele megértő lenni, ezt most komolyan mondom, pedig néha elég hamar felkapom a vizet, de miatta megváltoztam... még a kisebb bunkó beszólásaira sem reagáltam, nehogy megbántsam.
2011. aug. 3. 08:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!