Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sosem lesz pasim? örökre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem lesz pasim? örökre apáca létre leszek ítéltetve?

Figyelt kérdés

lassan 22 éves leszek és még egyáltalán nem volt semmilyen szintű párkapcsolatom. Nem vagyok szép, a 173 cm-hez 62 kg társul, van egy kis úszógumim, meg pocakom, és az orrom is görbe(profilból és szemből is)

Próbálkoztam nyitott lenni, ha egy srác megtetszett,de észre se vettek. Csak az enyhén degrad fiúknak jövök be...

Mit tehetnék, nem akarok egész életemre egyedül maradni.

Köszönöm,ha segítetek...

2011. aug. 2. 19:33
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Néz én 20 éves vagyok és még nekem sem volt olyan hűű de komoly kapcsolatom, de én viszont tudom az okát! Sajnos én is túl válogatós vagyok, persze próbálok ezen váltóztatni...

Ahogy annak a fiúnak is válaszoltál, aki érdeklődött irántad..., hát enyhén szólva is durva volt! :/

Próbálj nyitottabb és kedvesebb lenni! Sportolj, mozogj, nem csak az alakod miatt, hanem, hogy jobban érezd magad a bőrödben.

És ezeket a kommenteket ne úgy próbáld felfogni, hogy most mindenki ellened van hanem, hogy segíteni akarunk neked! :)

2011. aug. 2. 22:02
 32/33 anonim ***** válasza:

Akkor, ha szerinted megismerhetnélek, küldenél légyszi privit? Én nem tudok neked, mert le van tiltva nálad.

Csak úgy kíváncsiságból, a 21:41-es választ melyik hozzászólónak írtad?

2011. aug. 2. 22:07
 33/33 A kérdező kommentje:

nem fogtam fel bántásnak.elgondolkodtam rajtuk...

Nekem nem tűnt fel hogy ellenszenves vagy durva lettem volna, de bocsánat ha az illető annak érezte.

2011. aug. 2. 22:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!