Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem lesz pasim? örökre apáca létre leszek ítéltetve?
Figyelt kérdés
lassan 22 éves leszek és még egyáltalán nem volt semmilyen szintű párkapcsolatom. Nem vagyok szép, a 173 cm-hez 62 kg társul, van egy kis úszógumim, meg pocakom, és az orrom is görbe(profilból és szemből is)
Próbálkoztam nyitott lenni, ha egy srác megtetszett,de észre se vettek. Csak az enyhén degrad fiúknak jövök be...
Mit tehetnék, nem akarok egész életemre egyedül maradni.
-egy szóval nem mondtam, hogy nagy igényeim lennének, és hogy csak külsőre ítélek
2011. aug. 2. 19:54
12/33 anonim válasza:
21 leszek és még nem volt semmilyen szintű párkapcsolatom, nem tudom felkelteni egy lány érdeklődését se.
a lányoknak amúgy könnyebb ismerkedni, próbáld a neten, ott többségben vannak a férfiak, mint általában mindenhol.
2011. aug. 2. 19:58
13/33 anonim válasza:
Nem is kell mondanod. Minden lány kizárólag külsőre ítél, és amelyik lánynak ennyi idősen nem volt még pasija, annak nagy igényei vannak.
2011. aug. 2. 20:01
14/33 anonim válasza:
Szia! számból vetted ki a szót, csak én 20 éves vagyok.
20/L
2011. aug. 2. 20:15
15/33 A kérdező kommentje:
miért a pasiknak nem a külső számít? azt ne mondd nekem, hogy előbb szóba állsz egy alacsony ,barna hajú, szemüveges, fogszabályzós könyvmollyal, mint egy magas ,vékony, szőke bombázóval...
2011. aug. 2. 20:55
16/33 anonim válasza:
Előbb szóba állok az elsővel, mert az kisebb nálam, a magas meg valszeg magasabb :'D De ha mondjuk egyforma magasak, akkor azt választanám, amelyik kedvesebb, őszintébb, intelligensebb, amelyikkel jobban érzem magam. Ti nők fordított esetben mind a jóképűbbet választanátok.
2011. aug. 2. 20:56
17/33 A kérdező kommentje:
figyelj, nem tagadom, 16 évesen én is a szőke álompasiról ábrándoztam, aztán az évek múlásával, mikor beláttam hogy qrvára nem vagyok jó csaj, az igényeim lejjebb mentek, mert beláttam, hogy ilyen fejjel nem akarhatok semmit egy adonisztól...de egy folyton bamba képet vágó, gatyáját a nyakában hordó, folyton csak a számítógépekről beszélő, de önbizalomhiánnyal küszködő embernél asszem többet érdemlek...
2011. aug. 2. 21:03
18/33 anonim válasza:
Az illetőben is csak az zavar, h bamba képe van. Ha jóképű lenne, akkor az önbizalomhiányát is aranyosnak találnád, és szívesen végighallgatnád a monológjait a számítógépekről.
2011. aug. 2. 21:05
19/33 anonim válasza:
Mutatsz kepet ? Akar privatban is.
Elmondod mit jelent Nalad az, hogy degrad (pl. ?)
23F
2011. aug. 2. 21:07
20/33 A kérdező kommentje:
látom ragaszkodsz ahhoz, hogy csak az én hibám a fennálló helyzet...:) na mindegy...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!