Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem lesz pasim? örökre apáca létre leszek ítéltetve?
lassan 22 éves leszek és még egyáltalán nem volt semmilyen szintű párkapcsolatom. Nem vagyok szép, a 173 cm-hez 62 kg társul, van egy kis úszógumim, meg pocakom, és az orrom is görbe(profilból és szemből is)
Próbálkoztam nyitott lenni, ha egy srác megtetszett,de észre se vettek. Csak az enyhén degrad fiúknak jövök be...
Mit tehetnék, nem akarok egész életemre egyedül maradni.
Köszönöm,ha segítetek...
21:07
ugyis belekötnél, hogy rossz szót használtam és vegyek elő egy értelmező kéziszótárat:)
Ennyi infobol nehez elkepzelni az arcod; apoltsag, smink, testreszek kulon / osszkep, szem (szin, meret), ajak, haj, stilus, stb.
De nem akarom en eroltetni. :)
Én is úgy tapasztaltam, hogy a lányoknak fontosabb a külső. És az amit mondtál a barna könyvmollyal meg a szöszivel, ha választani kell, akkor én inkább a barna könyvmolyt választanám, mert az okosabb és vannak valós értékei. És a fogszabályzó meg a szemüveg, hajszín egyáltalán nem jelent semmit, ezek nem befolyásolják a szépséget.
Mondtad hogy van egy kis úszógumid, meg pocakod. Ezek sem jelentenek semmit, ettől még lehetsz nagyon szép. Az hogy görbe az orrod meg szintén nem elég indok arra. Láttam már olyan görbe orrú lányt, aki tetszett.
Sajnálom, hogy rossz tapasztalataid voltak és csak a degrad fiúknak jöttél be, de lehet csak azért, mert a többi nem mert közeledni feléd. A degradoknak valahogy nagyobb az önbizalmuk.
Najó, figyi, én szeretnélek megismerni, kíváncsi vagyok rád és arra is, hogy nézhetsz ki. Persze csak, ha nem baj.
20f
Amit eddig leírtál magadról, azok alapján én még egyáltalán nem tudom elképzelni, hogy mitől ne lehetnél szép.
De mondok én is egy példát akkor. Van egy lány a sulimban. Kb 1 évvel idősebb nálam és felettem jár egy évvel, de úgy hogy tanít is elsőéveseket. Elég okos lehet valszeg. Barna hajú, szeplős, picit görbe az orra. "Semmi extra" úgymond. Mégis amikor megláttam... Valami hihetetlenül tetszik és én nagyon boldog lennék, ha ilyen barátnőm lehetne. Bár hallottam már olyat, hogy valaki szerint nem jó csaj, de nem érdekel. Am elég visszafogottnak látszik. Amikor futólag látom a villamosmegállóban vagy szembejön velem a suli felé vezető úton, vagy könyvtárban, mindig megáll bennem az űtő. Csak sajnos van pasija.
És légyszi válaszolj valamit arra, hogy megismerhetnélek-e
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!