Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azt mondta, ha nem fekszem le vele, elhagy. Mit tegyek?
ERÖL ESZEMBE JUTOTT VMI...
v, h a bnömmel nem v 3 hétig semmilyen szexuális kapcsolatunk... a munka, meg v, h korházba került... lényegtelen, h mi v...
2 hét után olyan vtam, mint 1 drogfüggő, v mint 1 alkoholista, ameik nem kapott alkoholt 1 jó ideje(nem tudom, h azok milyenek de gondolom olyan lehettem)alig bírtam ki, h ne másszak rá 1 másik cajra nem tudom mi v velem... erössen be vtam indulva... ;)
ja... amúgy szerintem kicsit durván fejezte ki magát a barátod... engem is elgondolkodtat...
lehet h meg v oldva már a probléma...
én például amikor összejöttem a bnömmel... rá 1 kis időre beleszerettem... s nem akartam elsietni a dolgokat, mert a végén még azt gondolta vna, h csak a sex miatt jötem össze vele... s 2 hónap után írt 1 SMS-t... többek közt az ált benne, h "kíván", meg ilyenek... egyértelmű v szerintem... nem is vártam tovább
Ha a pasid őszintén szeret, akkor megvár, és nem sűrgeti, ráadásul nem mond ilyet hogy elhagy, ha nem fekszetek le...
Én is megvártam a bnőmet, nem rögtön az első hónap után... több mint fél év kellett hozzá, de türelmes voltam mert szeretem... szal ha szeret nem fenyeget azzal hogy elhagy.
Sztem. :)
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!