Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom azt mondta, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom azt mondta, ha nem fekszem le vele, elhagy. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy hónapja vagyunk együtt... És azt mondta, hogy nem az a legfontosabb, de neki már szüksége van rá... egyébként egyiken sem vagyunk szüzek már, és én is vágytam volna rá, de ezzel elment a kedvem teljesen. Vajon csak arra kellenék neki? Ő állítja, hogy nem. De ezek után nem tudom mit gondoljak...
2009. ápr. 8. 15:23
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
91%

Tud udvarolni, csábítani a barátod!:)

Zavard el!

2009. ápr. 8. 15:44
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
Sz.rd el az ilyet magasról!cccöh nem is érdemel meg az fix!
2009. ápr. 8. 15:44
 13/37 anonim ***** válasza:
83%
hat nyilvanvalo h csak azt akarja,lehet hogy szeret de ha igazan szeret nem mond ijet
2009. ápr. 8. 15:48
 14/37 anonim ***** válasza:
35%
Na nehogymár még ő legyen a hibás. Egy hónap nagyon sok idő. A férfiak máshogy működnek mint a nők. Nem is értem, ha nem kívánod, akkor miért vagy vele?
2009. ápr. 8. 16:27
 15/37 anonim ***** válasza:
82%

Ezek után azt gondold, hogy:

a srác miért is mond ilyet. Most vonatkoztassunk el attól a sztereotípiától, hogy csak arra kellesz neki, meg egyebek...

Tehát: miért mond a srác ilyet? Mi oka van ennek, hogy így nyilatkozik?

2009. ápr. 8. 16:38
 16/37 A kérdező kommentje:

Ja a férfiak mások.. biztos te is pasi vagy, és még olvasni sem tudsz, ugyanis leírtam, hogy én is vágyom rá... Amúgy meg egy hónap aztán tényleg nagyon sok idő... gratulálok :S

Szóval én is akarom, de még nem adódott olyan helyzet, hogy megtörténhetett volna... de akkor is bánt, hogy ilyet mondott.

2009. ápr. 8. 16:39
 17/37 anonim ***** válasza:
81%
Hagyd el! Gyorsan!
2009. ápr. 8. 16:40
 18/37 anonim ***** válasza:
81%
Ha annyira fontos neki, verje ki!
2009. ápr. 8. 16:40
 19/37 anonim ***** válasza:
57%

,,Ja a férfiak mások.. biztos te is pasi vagy, és még olvasni sem tudsz, ugyanis leírtam, hogy én is vágyom rá..."

Nem épp. Te azt írtam, hogy vágytál volna rá, de elment a kedved. Nem pont ugyanaz, hogy vágysz rá.

Ha csak arra kellenél neki, nem várna egy hónapot.

2009. ápr. 8. 16:44
 20/37 anonim ***** válasza:
84%

Az előző kettő vagyok. Elolvastam a kommenteket.

Én már több, mint fél éve járok a barátnőmmel. És még NEM feküdtem le vele. Mert szeretem. És akit az ember szeret, azt nem sürgeti. Azért elhagyni valakit, mert az nem fekszik le velem? Na nehogy már! Dobd ki az a szerencsétlent! Búcsúajándékként mutasd meg neki, hogy merre van a kupleráj. Prosti kell egy ilyennek, nem barátnő.

2009. ápr. 8. 16:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!