Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azt mondta, ha nem fekszem le vele, elhagy. Mit tegyek?
Tud udvarolni, csábítani a barátod!:)
Zavard el!
Ezek után azt gondold, hogy:
a srác miért is mond ilyet. Most vonatkoztassunk el attól a sztereotípiától, hogy csak arra kellesz neki, meg egyebek...
Tehát: miért mond a srác ilyet? Mi oka van ennek, hogy így nyilatkozik?
Ja a férfiak mások.. biztos te is pasi vagy, és még olvasni sem tudsz, ugyanis leírtam, hogy én is vágyom rá... Amúgy meg egy hónap aztán tényleg nagyon sok idő... gratulálok :S
Szóval én is akarom, de még nem adódott olyan helyzet, hogy megtörténhetett volna... de akkor is bánt, hogy ilyet mondott.
,,Ja a férfiak mások.. biztos te is pasi vagy, és még olvasni sem tudsz, ugyanis leírtam, hogy én is vágyom rá..."
Nem épp. Te azt írtam, hogy vágytál volna rá, de elment a kedved. Nem pont ugyanaz, hogy vágysz rá.
Ha csak arra kellenél neki, nem várna egy hónapot.
Az előző kettő vagyok. Elolvastam a kommenteket.
Én már több, mint fél éve járok a barátnőmmel. És még NEM feküdtem le vele. Mert szeretem. És akit az ember szeret, azt nem sürgeti. Azért elhagyni valakit, mert az nem fekszik le velem? Na nehogy már! Dobd ki az a szerencsétlent! Búcsúajándékként mutasd meg neki, hogy merre van a kupleráj. Prosti kell egy ilyennek, nem barátnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!