Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom azt mondta, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom azt mondta, ha nem fekszem le vele, elhagy. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy hónapja vagyunk együtt... És azt mondta, hogy nem az a legfontosabb, de neki már szüksége van rá... egyébként egyiken sem vagyunk szüzek már, és én is vágytam volna rá, de ezzel elment a kedvem teljesen. Vajon csak arra kellenék neki? Ő állítja, hogy nem. De ezek után nem tudom mit gondoljak...
2009. ápr. 8. 15:23
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
írtam=írtad
2009. ápr. 8. 16:45
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
(Az előző előttit nem én írtam. Csak az előzőt, meg az az előttiket.)
2009. ápr. 8. 16:46
 23/37 anonim ***** válasza:
40%
Fél év? Az nem egy egészséges kapcsolat. Úgy beszéltek a szexről, mintha az valami rossz dolog lenne.
2009. ápr. 8. 16:47
 24/37 anonim ***** válasza:
63%

Utolsó: nem te szabod meg, hogy mi az egészséges, a szexualitása felől mindenki saját maga dönt! Ez kortól is függ, tizenéves korban pl. pláne nem gáz fél vagy akár egy évet is várni, ha nagyon kis tiniként kezdtek járni, akár több évet is!

Ha kívánnám is a pasit, hát ha ilyet mondana nekem, hogy ha nem szexelek vele, elhagy, asszem utána kevésbé kívánnám. :S Persze, hogy egy kapcsolatban előbb-utóbb sor kerül a szexre, ez természetes, de nem így kell elővezetni, ilyen otromba módon!!!

2009. ápr. 8. 18:07
 25/37 anonim ***** válasza:
81%
A te dolgod, hogy mit teszel, csak azt mondom, hogy túlmisztifikáljátok a szexet. Szerintem egy párkapcsolatnak a szoros velejárója, nem pedig egy sorsdöntő esemény, aminek a következménye valami egész életedet meghatározza majd. Nem azt mondom, hogy legyenek k*rvák a csajok, de az élet elsősorban arra való, hogy élvezzük.
2009. ápr. 8. 19:21
 26/37 anonim ***** válasza:
53%
-valami
2009. ápr. 8. 19:22
 27/37 anonim ***** válasza:
77%

Szia!

Teljesen megértem, hogy ez az ultimátum teljesen kiakasztott. De azt hiszem kizárhatod azt a lehetőséget, hogy "csak arra kellesz neki". akkor nem várt volna egy hónapig, de még egy napig sem. nem ismerem sem a korotokat, sem az ő előző kapcsolatait, de elképzelhető, hogy már durván visszautasította egy lány, akit nagyon szeretett. Lehet hogy azt hiszi te nem szereted őt ezért nem engeded közel magadhoz. Ti beszéltetek erről, érezned kell mi van. Viszont az is előfordul hogy olyan a pasi, hogy nem tudsz vele közös nevezőre jutni, sorozatosan elbeszéltek egymás mellett...

Nézd, ha megmondod neki egyenesen, hogy nagyon szeretsz vele lenni, és élvezed az együtt töltött időt, de még kis időre lenne szükséged ahhoz, hogy igazán élvezni tudd az együttlétet, akkor ezt el kell fogadnia. Ha nem vagy felkészülve, nem szabad lefeküdni egy pasival, mert ha esetleg később szétmentek, úgy fogod érezni, hogy kihasznált. De biztosítanod kell róla, hogy nemsokára készen állsz, és hogy csak a szexet utasítod el, és nem ŐT.

Sok sikert :) Ha van fejlemény írd meg :)

30/L

2009. ápr. 9. 17:31
 28/37 A kérdező kommentje:
hmmm az utolsó válasz elgondolkoztatott, és megnyugtatott, köszönöm szépen Neked :)
2009. ápr. 9. 17:58
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg hazudik a kis csalafinta...Hogy lehet aztmondani egyszerre hogy nincs szüksége szexre de azért keféljetek már vagy elhagy?? Mond neki hogy nincs szükséged a szexre 1hónap után szakitás meg nem a világ vége... Van nála jobb is,ezek szerint!
2009. ápr. 10. 23:19
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
FOLD!
2009. ápr. 11. 01:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!