Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rosszul érzem magam emiatt....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul érzem magam emiatt. Velem van a baj? Vagy a párommal?

Figyelt kérdés

Nem olyan régen megcsaltam a barátnőmet. Ez ki is derült elég hamar, főleg, hogy én magam is már készültem, hogy elmondom neki.

Már előre láttam, hogy biztos kiabálni fog, szakítani velem. Semmiképpen nem szerettem volna ezt, de... Ami helyette történt, nos az sem volt a legjobb.

Párom zokogva borult a nyakamba, hogy mi nem jó benne, mit tudott a másik nő, amit ő nem. Mondjam el neki, és ő megtanulja, hogyha kell, vagy bármit is csinált, bármit is rontott el, mondjam el, merthogy ő változtat rajta...

Majdnem egy teljes napomba telt lenyugtatnom. És a szakítás még csak szóba sem jött!

Még valami, azt tudni kell, hogy párom sötétbarna hajú volt, akivel pedig megcsaltam, nos ő szőke és erről tudott a barátnőm. Ez miért fontos? Mert pár napra, hogy kiderült ez az incidens, párom megjelent szőke hajjal!

Mikor megkérdeztem, hogy most miért pont szőke, azt mondta, hogy talán így újra meg tud hódítani.

Komolyan már én érzem rosszul magam, emiatt az egész miatt. De félreértés ne essék, jól megvagyunk, párom pedig mesés az új szőke hajával, de...

Nem tudom. Örülnöm kéne, mégsem tudok teljesen. Nem érzem ezt normális reakciónak. Más nők már rég kiadták volna az utam, vagy legalább egy pofont lecsaptak volna nekem, nem?

F/27

2011. aug. 1. 12:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és másokkal ellentétben sztem ez nem feltétlen a szeretet, inkább a bizonytalanság, az egyedülléttől való félelem jele nála. Bocsi, de ez a véleményem. 22/L
2011. aug. 1. 17:06
 12/13 anonim ***** válasza:

17.01 :)

Osztom a véleményedet.

Az önbecsüléses részre teljesen rátapintottál.

2011. aug. 2. 09:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha engem szeretne így valaki, inkább szánalmat éreznék, mint büszkeséget.
2011. aug. 2. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!