Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul érzem magam emiatt. Velem van a baj? Vagy a párommal?
Nem olyan régen megcsaltam a barátnőmet. Ez ki is derült elég hamar, főleg, hogy én magam is már készültem, hogy elmondom neki.
Már előre láttam, hogy biztos kiabálni fog, szakítani velem. Semmiképpen nem szerettem volna ezt, de... Ami helyette történt, nos az sem volt a legjobb.
Párom zokogva borult a nyakamba, hogy mi nem jó benne, mit tudott a másik nő, amit ő nem. Mondjam el neki, és ő megtanulja, hogyha kell, vagy bármit is csinált, bármit is rontott el, mondjam el, merthogy ő változtat rajta...
Majdnem egy teljes napomba telt lenyugtatnom. És a szakítás még csak szóba sem jött!
Még valami, azt tudni kell, hogy párom sötétbarna hajú volt, akivel pedig megcsaltam, nos ő szőke és erről tudott a barátnőm. Ez miért fontos? Mert pár napra, hogy kiderült ez az incidens, párom megjelent szőke hajjal!
Mikor megkérdeztem, hogy most miért pont szőke, azt mondta, hogy talán így újra meg tud hódítani.
Komolyan már én érzem rosszul magam, emiatt az egész miatt. De félreértés ne essék, jól megvagyunk, párom pedig mesés az új szőke hajával, de...
Nem tudom. Örülnöm kéne, mégsem tudok teljesen. Nem érzem ezt normális reakciónak. Más nők már rég kiadták volna az utam, vagy legalább egy pofont lecsaptak volna nekem, nem?
F/27
Sajnálom szegény lányt. Ő IGAZÁN szerelmes beléd, megpróbálna mindent megtenni, hogy elég jó legyen Neked... Nem veszi észre a rózsaszín ködtől, hogy Te már nem szereted őt úgy, mint Ő téged, sőt, talán ha tisztában van vele, akkor se érdekli, mert Téged akar boldoggá tenni minden áron... Ha vele maradsz, azzal csak kihasználod, hogy ő őrülten szeret, Te pedig elvagy mellette, amíg nem jön valaki más...
Arra se vetted a fáradtságot, hogy előbb szakíts vele, és utána kezdj ki mással, vagy ha valami nem tetszett a lányban, a kapcsolatotokban, akkor elmondd neki, könnyebb volt keresni mást... Miért tetted? Miért csaltad meg? Miért nem próbáltad előbb rendbe hozni a kapcsolatotokat? Ha már nem vagy szerelmes belé, akkor miért nem szakítottál vele előbb? Jó kihasználni azt, hogy valaki ennyire szeret, ugye?
Ne mondd, hogy szerelmes vagy belé. Ha az ember szerelmes, akkor eszébe se jut más, és hozzá se érne máshoz, mert az számára a tökéletes, akivel van...
A barátom úgy volt az utolsó fél évben együtt az exével, hogy már nem volt szerelmes belé, de nem tudta kitenni, mert a csaj öngyilkossággal fenyegetőzött. A barátomnak nagyon megtetszett közben egy lány, de mégse kezdett vele találkozgatni, nem kezdett vele viszonyt, nem csalta meg a barátnőjét vele, mert volt benne annyi tisztelet az akkori párja iránt, és a 2éves kapcsolatuk iránt, és nem volt olyan féreg, hogy ilyet tegyen a lánnyal, aki szereti, akkor se, ha ő már nem érez iránta semmit (érdekes módon benne már 17 évesen volt ennyi emberség és tisztelet a másik iránt...)
Hogy kivel van a baj? Veled! Egy gerinctelen alak vagy, aki még arra se volt képes, hogy előbb kitegye a lányt és utána lépjen más felé, vagy ha ehhez túl gyáva voltál, akkor a megcsalás után, a reakcióit és azt látva, hogy ő mennyire szeret akkor szakíts vele. Egy ilyen lány sokkal, sokkal jobbat érdemel. Te pedig elég szemét vagy, ha vele maradsz és kihasználod, hogy ő így imád, míg te nem szereted már úgy, nyilván nem tervezed, hogy elvedd feleségül stb...
Ne haragudj, ha kicsit kemény voltam, de nekem ez a véleményem. Nagyon sajnálom a barátnődet, hogy ezt tetted vele, és még most sem engeded el, hogy elfelejthessen, és megtalálja az igazi boldogságot valaki olyan oldalán, aki igazán szereti és értékeli...
20/L
A válaszaitokat köszönöm. Igazán elgondolkoztam a történteken és igen... Látom hogy itt a hiba nálam. Valahogyan csak rendbe tudom még ezt tenni, és még ha nem is mondta ki, szerintem ennek ellenére, valahol mélyen biztosan haragszik rám, és mindent megteszek, hogy helyre hozzam.
Hogy elengedni? Soha. Őt nem... És hogy kihasználom ezzel, őszintén szólva nem tudom. Én érzek iránta valamit. Azt mondtátok ne mondjam hogy szeretem, mert az nem lehet. Szerintem lehet. Én érzem.
Lehet, hogy szereted, de nem úgy, ahogy ő téged, annak a nyomába se érsz... Nem szereted lángoló szerelmemmel, mikor nem létezik más a számodra, csak Ő, az egyetlen, akivel az életedet akarod leélni és bármit megteszel érte, az a legfőbb célod az életben, hogy őt boldoggá tedd... Nem, aki így szeret, az rá se néz másra, és a megcsalásnak még csak a gondolata se merül fel benne... Aki úgy szeret, az egyszerűen nem lenne képes megcsalni a másikat.
De Te megtetted. Ez pedig elárulja, hogy nem szereted úgy, nem ő neked a legféltettebb kincs, a világon mindennél fontosabb, aki mellett mindenki más szürke egér, akiért az életedet adnád...
Lehet, hogy erre sokan azt mondják, hogy nem létezik, elmúlik stb, de én nem hiszek ebben. Az igaz szerelem sose múlik el. Én 4 éve érzem ugyanazt, mint az elején, pedig a barátom az 1. fiú az életemben, mégse akarok soha mást. És olyan párt is ismerek, akik elsők voltak egymásnak, 18 éve vannak együtt, és még mindig ugyanolyan szerelmesen néznek egymásra, ugyanúgy bújnak össze, ugyanúgy csókolják egymást... És tudom, hogy sosem csalták meg egymást... Nem, az igazi szerelemben nincs félrelépés, nincs 3. ember, az igazi szerelemben csak "Ő" létezik, és csak érte él az ember...
Ha egy cseppnyi tisztelet és szeretet lenne benned iránta, akkor elengednéd, hogy megtalálja azt az embert, aki igazán szereti és akivel igazán boldog lehet.
Ha egy kapcsolat nem működik akkor először meg kell beszélni hogy, mi az ami nem jó és amin változtatni kell.
Ha pedig a beszélgetés ellenére nem történik változás,akkor kilépek abból a kapcsolatból,nem pedig fogom és megcsalom.Téged a barátnőd nagyon szeret mindent hajlandó megtenni érted,ezt meg sem érdemled.Miattad átfestette a haját!
Sokkal jobbat érdemel mint amilyen te vagy.Arról nem is beszélve hogy ezzel az egésszel hogy megaláztad magadat és őt is.
TE NEM vagy férfi!
Te csak egy kisfiú vagy annak ellenére hogy már 27 vagy.
Ahhoz hogy férfi légy azt ki kell érdemelni.Egy felnőtt férfi normálisan eltudja magyarázni a párjának hogy mit vár el egy kapcsolatba.
Aki nem biztos a férfiasságába annak kell a külső megerősítés,ez másik nőtől "hogy nahát te milyen férfi vagy".Na és itt a lényeg -ez vagy te.
"Hogy elengedni? Soha. Őt nem... És hogy kihasználom ezzel, őszintén szólva nem tudom. Én érzek iránta valamit. Azt mondtátok ne mondjam hogy szeretem, mert az nem lehet. Szerintem lehet. Én érzem."
Tele vannak az írásaid bizonytalansággal ,amit írsz utána egyből rácáfolsz.
Kívánom a barátnődnek hogy tőled sokkal jobb embert találjon aki megbecsüli és nem csalja meg őt és FÉRFI.
Én vagyok az egyetlen, aki úgy látja, a lány reakciója nem oké?
Nem feltétlen kellett volna szakítania, vagy dühöngeni, de hogy még ő könyörögjön... valami gond van vele, nincs megfelelõ önértékelése, az tuti. Hosszú távon ebbõl nagy gondjai/gondjaitok lesznek.
El kéne beszélgetnetek errõl.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!