Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszek neki?
Figyelt kérdés
Van egy fiu a suliban...Igaz hogy ő eggyel alattam jár,de ugyanannyi éves,mint én(évvesztes)...Tavaly előttig a helyi iskolába jártam,de átiratkoztam e jelenlegi sulimba!tavaly évkozben is nagyon rendes volt,viccelodtunk,..egyszer csak eljott a haverjaival,...tagadta h hozzám jott volna,...aztán ráiirtam facebookon,és mekkérdeztem h miért jottek,...ő azt válaszolta,h a haverja barátnooje miatt,aki nkm a legjobb barátnőm!...aztán elkérte az msn-em,...és ő am is "mindenkit nagyon szeret",majdnem mindenkivel jóban van,de én azzt érzem h velem más,...egyik nap beceneve adott nekem,megölelt,és mikor facenn is iirtunk,akkor is sziivvel és puszis szmájlival koszont el!Amugy nekem is nagyon teccik,csak nem merem neki bevallani..mit csináljak?(a válaszokat előre is köszönöm!) :D2011. aug. 1. 10:39
1/4 anonim válasza:
Valld be.:) Más utat nem látok. Ha csak húzzátok egymás agyát annak nincs értelme. :) Mi baj lehet? Ha tetszik, és úgy érzed te is neki, akkor hajrá! Lehetőleg élőben beszéljétek meg. Ott akkor helyben meg kell hogy beszéljétek. :)
2/4 Dávidmester13 válasza:
Szerintem te is bejössz neki! És neked kellene vmi egyértelmű jelet adnod erről! pl. rendesen puszil meg vagy öleld át jó szorosan 1-2 percig stb.
3/4 x) válasza:
Hát amíg nem tanulod meg hogy az "tetszem" és nem "tetszek" valamint azt hogy a tetszik szót nem két c betűvel írjuk biztos nem :) de egyébként helyes kis lány vagy. És legyél vele őszinte az a legjobb csak a mai világban már nem tisztelik annyira az őszinte embereket ami elég nagy baj :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2011. aug. 1. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!