Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy venné ha felkeresném?
Figyelt kérdés
volt barátommal 2 hónapja nem beszéltünk, szakítás óta, de mégis olyan ki nem mondott szakítás volt. gondoltam írok neki egy sms-t, hogy hogy van. kíváncsi lennék, hogy reagálna. szerintetek írjak, vagy hagyjam az egészet?
a gond az hogy hamarosan (szeptemberben) újra látjuk egymást mert egy helyen melózunk, így megvan az esély hogy összefuthatunk.
2011. júl. 31. 20:14
1/8 anonim válasza:
Szerintem ne keresd fel őt. Ha szeptemberben úgyis lesz esély arra, hogy találkoztok, és ha még akar tőled valamit, akkor amúgyis keresni fog téged. Ne fuss feleslegesen utána!
2/8 A kérdező kommentje:
de az nem biztos hogy összefutunk mert nagy a hely. meg a lényeg hogy kíváncsi lennék hogy reagálna az üzenetemre
2011. júl. 31. 20:18
3/8 anonim válasza:
Ha eddig kibírtad, akkor szeptemberig már ki fogod bírni. Ha nem öriharival váltatok el, akkor szerintem ráérsz az első személyes találkozásnál érdeklődni. Ha csak nem azért akarod megkeresni, hátha...
4/8 A kérdező kommentje:
hát az a hátha... is benne van. de ez függne attól ő hogy reagál rám
2011. júl. 31. 20:18
5/8 anonim válasza:
szerintem attól függ, hogy ki miatt történt a szakítás. Ha miattad, vagyis te akartál szakítani, akkor nyugodtan írj neki. de ha ő, akkor szerintem ne.
6/8 anonim válasza:
Kár ezen filózni bocs.Nő ne kezdeményezzen ilyet már szakítás után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!