Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hogyan reagálnátok, ha a barátnőtök virágot venne nektek?
Figyelt kérdés
Nem szülinapra vagy más alkalomra, hanem csak úgy, szereteből.2011. máj. 30. 21:52
1/10 anonim válasza:
Nagyon meglepne vele nem jutnék szóhoz ,de biztosan megköszönném.
3/10 anonim válasza:
Első pillanatban tuti érdekesen néznék rá, de végülis örülnék, mert szeretem a virágokat:D
4/10 anonim válasza:
Válóok. Mert ismernie kell annyira, hogy szerintem csak nőt illik virággal meglepni.
5/10 anonim válasza:
jaja meglepődnék....
De egy szép BONSAI fának örülnék :)
6/10 anonim válasza:
Illembol biztos megkoszonnem, de alapjaraton a legtobb ferfi utalja a zoldsegeket, kiveve ha levesben van.
7/10 anonim válasza:
hát, ilyen szobafácska nem rossz. meg volt, h apukám balkonnövényeket kért a névnapjára... kifejezetten ezt kérte a barátaitó. de vágott virágot sosem adnék ffinek...
8/10 anonim válasza:
Furcsállnám, zavarba jönnék. Nem nagyon tudok elképzelni olyan szitut, ahol a férfinek kellene kapnia a virágot.
9/10 anonim válasza:
Mivel allergiás vagyok a virágporra, ezért nem feltétlen örülnék neki. :D
10/10 anonim válasza:
Nagyon kedves dolog, főleg hogy nem szülinapra vagy más alkalomra hanem csak szeretetből. De engem nagyon zavarna, iszonyúan zavarba jönnék ha a barátnőmtől virágot kapnék. Azt nem is beszélve arról hogy mi lesz ha ezt megtudják a haverok barátok? Többet nem mosom le magamról hogy papucs. Most ezért ne pontozzatok le de komolyan ez lenne :D Egyébként meg nagyon kedves vagy, hogy szeretetből akarsz virágot venni neki, de szerintem lepd meg valami mással :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!