Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy reagálnátok rá ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnátok rá ha a barátnötök ritkán titokban cigizne?

Figyelt kérdés
Tudja, hogy ki nem állhatom, fél éve szokott le, elötte 12 évig cigizett. Azóta ö is mondta h milyen rossz dolog. Múltkor nézeteltérésünk volt, mert elmondtam neki, amikor kérdezte, hogy miért vagyok hüvösebb, hogy eszembe jutott a gondolat, h lehet h nem fog müködni. (ezt már megbántam, de öszinte akartam lenni) Erre nagyon rosszul lett, aztán elment betervezett nyaralásra. Közben voltam nála, hogy mire visszajön virág várja az asztalon, és megtaláltam a cigit, meg a blokkot h vette. Nagyon rosszul esett, mert nagyon nehezen viselem, h a barátnöm mellettem/miattam károsítja magát. Mintha kést szúrtak volna belém. (Akit szeretek annál erre nagyon érzékeny vagyok.) Kicsit tanácstalan vagyok, elviselni nem tudnám ezt sokszor. Kiakadni nincs értelme, nem akarom h ilyesmit csak félelemböl ne tegyen. 1x már elöfordult ok nélkül is 1,5 hónapja (amiröl tudok), akkor kiakadtam, utána megbánta és mondta h jót tett h leszidtam, mert ez jobban elrettenti. Vélemémy? 29/F+29/L
2011. júl. 14. 14:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Sehogy. Semmi közöm hozzá.
2011. júl. 14. 14:05
 2/19 anonim ***** válasza:
Kérnék tőle egy cigit
2011. júl. 14. 14:05
 3/19 A kérdező kommentje:

Elég szoros lehet akkor a kapcsolat a barátnöd és közötted.

Ja, és válaszokat légyszi csak 20 év fölöttiek írjanak, akinek van/volt komoly kapcsolata.

2011. júl. 14. 14:07
 4/19 anonim ***** válasza:
Kicsit "fasisztás" ez az elrettentősdi meg leszidósdi. Ki vagy te, hogy megtiltsd neki a dohányzást. Nem érzed, hogy ha "tiltva nevelsz, hazudni tanítasz"? Gáz, hogy előled bujkálva kell bármit is tennie mert lesz-kapsz ha meglátod.
2011. júl. 14. 14:08
 5/19 A kérdező kommentje:

"kicsit fasisztás..."

ezt irtam, ha figyelmesen olvasnál:

"Kiakadni nincs értelme, nem akarom h ilyesmit csak félelemböl ne tegyen"

1x akadtam ki, ezt nem írtam le hogy mi volt: elmondtam neki, hogy szarul esik, és elmentem dühömben sportolni.

2011. júl. 14. 14:10
 6/19 anonim ***** válasza:

Teljesen normális a viselkedése. A legtöbb dohányos embernek a párkapcsolat arra való, hogy legyen miért (kiért) letenni a cigit. Ha nem működik jól a kapcsolat, újra a cigihez fordulnak. Ez a te hibád is. A cigi visszatérése azt jelenti, hogy már nem tart sokáig a kapcsolat. Tapasztalat.

23/F

2011. júl. 14. 14:11
 7/19 A kérdező kommentje:

"Jolinar válasza"

igen, ezt tudom. Ha valaki miatt hagyod abba, miatta fogod elkezdeni. Nem is ezért tette annakidején, de véletlenül pont akkor jöttünk össze. Ez szar véletlen, de ez van.

2011. júl. 14. 14:14
 8/19 anonim ***** válasza:
az az 1-2 szál cigi annyira nem károsítja, mint amekkora patáliát csaptál. károsabb bemennie a városba meg vissza. jó dolgod lehet, ha ezzel foglalod el magad. én elküldenélek a fenébe, ha ennyit se engedné
2011. júl. 14. 14:17
 9/19 A kérdező kommentje:

"14:17"

leírtam az okait, zavar és kész. valószínüleg Te is bagózol alkalmanként. én is bagóztam, de nem szoktam rá. aki egyszer már rászokott, annál nem megy el 1-2 szál sem. ezt nem én mondom, hanem aki ezt átélte, és a barátnöm is maga mondta. amióta vele vagyok, nem bagózom én sem. Te elküldenél, ezt jól látod, mert nem illünk össze, de össze sem jönnénk.

2011. júl. 14. 14:23
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Durva, hogy hogy védi mindenki a dohányzókat. Mint ha a nem dohányzás lenne a bűn.. nekünk kéne arrébb állni ha valaki dohányzik az utcán, vagy nekünk kéne elviselni az éttermekben a dohányfüstöt stb.

Én nem jól reagálnék, bár alapból nem jönnék úgy össze senkivel hogyha tudom, hogy dohányzik. Mert nem csak magát károsítja, hanem másokat is ezzel az okos tevékenységgel. Kiakadni sem érdemes. Meg kell mondani neki hogy ezek szerint más a kettőtök életvitelről gondolt képe, és vagy megbeszélni és leteszi, vagy... Amúgy is ritka dohányzással is károsítja magát és ha lesz gyereke (bár a dohányzás ezt is megakadályozhatja) őt is. Még akkor is ha nem dohányzik a terhesség alatt. És nem kell azzal védekezni a dohányosoknak hogy az károsabb ha bemegyünk a városba meg stb, mert lehet hogy az is káros, de a dohányzás az egy plusz adag és semmi értelme. Költöd a pénzt azért hogy büdös legyél. Mert pl. engem ez is nagyon szokott zavarni amikor beszélek valakivel aki dohányzik és ha épp nem teszi akkor is árad róla a nikotin szag stb. És persze lehet ezt mérsékelni, de aki dohányzik az úgysem érzi úgy ezt a szagot mint az aki nem dohányzik.

Nem tudom hogy válaszoltam-e a kérdésre, de muszáj volt írnom, mert hihetetlen hogy mindenki csak védi a bagósokat. És az is hogy nincs köze ehhez? Gondolja át mégegyszer aki ezt írta. Szag, gyerek, mások egészségének veszélyeztetése. Eléggé úgy hangzik hogy egy kapcsolatban azért van köze a másiknak ehhez. Meg hogy más is károsíthatja a gyereket az lehet, de ha még pluszban dohányzik is valaki az rásegít a gondokra. Szóval igenis van közöd hozzá. Ez olyan hogy a párod alkoholista lenne, de nincs közöd hozzá. Vagy a párod kaszinózni jár, de nincs közöd hozzá..

2011. júl. 14. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!