Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen okból tartatok magatokn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen okból tartatok magatoknak barátot/barátnőt?

Figyelt kérdés
2011. júl. 31. 17:05
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
most játszod az igaz magyart?
2011. júl. 31. 18:37
 32/39 anonim ***** válasza:
kérdező te vagy egy nagy segg vagy aki itt szorakozik a gyk.-n vagy egy irigy luzer akinek semmi nem jött össze kapcsolat terén...
2011. júl. 31. 20:43
 33/39 Lia99 ***** válasza:
100%

1. Mert élni akarom az életem

2.mert szerem a baráttom<3

19/L

2011. aug. 5. 17:45
 34/39 anonim ***** válasza:
mert egyedül nem volt jó.
2011. aug. 9. 16:48
 35/39 anonim ***** válasza:
Azért hogy törődjön velem és én is törődhessem vkivel és jóban-rosszban velem legyen. Meg ne legyek magányos.
2011. aug. 9. 18:13
 36/39 anonim ***** válasza:
Te annyira hülye vagy, hogy az már fáj. Nem igaz, hogy nem tudod felfogni, hogy ha megvan a kölcsönös szimpátia, akkor egy idő után megszereted az illetőt aki a párod.
2011. aug. 9. 18:15
 37/39 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok!

És hogy a kérdésedre is válaszoljak egy társ nem tárgy, vagy háziállat, hogy tartsam. Azért vagyok vele, mert SZERETEM!!

Most már csak remélni tudom, hogy tudod mit jelent ez a szó!

2011. aug. 9. 18:16
 38/39 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom, hogy általában az emberek azért tartanak barátot vagy barátnőt, hogy ne legyenek egyedül. Nem a másik személye miatt, hanem, hogy legyen valaki mellettük. Persze, a személy is fontos valamennyire, de elsődlegesen saját magukért.

Úgy gondolom, hogy általában egy kellék, kiegészítő az emberek párja, akit fel lehet mutatni, ha úgy adódik, de akit el lehet tenni az útból, ha valami NEKEM fontosabb. Akit nem kell mindenbe beleavatni, mert a lányok a csajokkal is lógnak, a fiúk meg a haverokkal mennek sörözni, vannak bőven olyan területei az életnek, ahova nem léphet be a másik, de elő lehet húzni, ha kell egy "csaj" vagy a "pasi".

Én nem gondolom, hogy igazán tudja manapság az átlagos ember, mi az a szeretet, így pedig nem látom helytálló válasznak, hogy azért mert szeretik egymást. A mai embernek fogalma sincs róla, hogyan kell szeretni a másikat.

Hogy velem hogy van. Még tanulom. Messze a cél, csak figyelek, és korrigálom a tetteim.

2011. aug. 9. 20:44
 39/39 anonim ***** válasza:
jah, és 24 L vagyok
2011. aug. 9. 20:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!