Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy teszitek túl magatok egy szakításon, mennyi ideig gondoltok még rá, mennyi idő alatt találtatok magatoknak egy újabb barátot/barátnőt?
Attól függ nálam, hogy milyen érzelmi szálak fűztek hozzá és mennyire voltak erőssek.
Vannak szerelmek, amelyeket sosem felejtünk el.
L, 18
Nekem is volt egy éves, de volt ami 3 hónap.
Az egyéves után sokáig nem is akartam senkit, pasikra nem bírtam úgy nézni, hogy lehetne valami, hanem közömbösek voltak. ....
amikor csak tehettem barátaimmal voltam soha nem voltam egy órára sem egyedül....mindig eszembe jutottak hogy mivel bántott meg próbáltam csak arra gondolni ,hogy nem is lenne jó ha már együtt lennénk egyik pillanatról y másikra változott meg a gondolatom róla és rólunk,de erős voltam és nem néztem egyáltalán szerelmes filmeket..utáltam őket...eljártam bulizni és jót tett a lelkemnek hogy megnézett más fiú esetleg beszélgettünk de még nem tudtam volna együtt lenni valakivel nekem a 2-3 hét volt a választó vonal 2. hét végén még zokogtam és vele lettem volna akárhogyan és akármilyen bunkó is velem,de 3. héten már nem...szomorúk voltam néha miatta de elengette már egy részem azt hiszem.
"Tegnap még bosszút akartál vagy megváltást, azt akartad, hogy telefonáljon, vagy azt, hogy reád szoruljon, vagy hogy vigyék börtönbe és végezzék ki. Tudod, amíg ilyesmit érzel, a másik a messzeségben örül. Addig még hatalma van fölötted. Amíg bosszúért kiáltasz, a másik kezeit dörzsöli, mert a bosszú az vágy is, a bosszú megkötöttség. De eljön egy nap, mikor felébredsz, szemed dörzsölöd, ásítsz, s egyszerre észreveszed, hogy már nem akarsz semmit. Nem bánod azt sem, ha szembejön az utcán. Ha telefonál, felelsz, ahogy illik. Ha látni akar, és muszáj találkozni vele, kérem, tessék. És mindez, belülről, egészen laza és őszinte, tudod... nincs többé semmi görcsös, semmi fájdalmas, semmi önkívületes az egészben. Mi történt? Nem érted. Már nem akarsz bosszút, nem... s megtudod, hogy ez az igazi bosszú, az egyetlen, a tökételes, az, hogy már nem akarsz semmit tőle, nem kívánsz neki rosszat, sem jót, nem tud többé fájdalmat szerezni neked.... ";)
Majdnem egy hónapja , hogy vége .
De még mindig csak rá tudok gondolni , nagyon sokat jelentett nekem , ö volt az első igazi szerelmem.
Vele voltam úgy először meg ilyenek.
de majd túl leszek rajta (:
Asszem első vagyok vagy 2.
Olyan pasi volt, amilyenre minidg is vágytam.
Kinézete is, és stílusa is.
Nekem is ő volt az első ( egy évig tartott kiheverni).
Ő adott önbizalmat, előtte mertem először levetkőzni, és feszengés nélkül mezteenül aludni, sétálni....
Így sokat jelentett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!