Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy teszitek túl magatok egy szakításon, mennyi ideig gondoltok még rá, mennyi idő alatt találtatok magatoknak egy újabb barátot/barátnőt?
én próbáltam mással,de nem jött össze... :S én szerettem volna,annyira magába bolondítotth otthagytam miatta a3 éves kapcsimat,és miután megvoltam neki,pár nap után közölte h mégsem énb vagyok az aki kell neki... Itt maradtam egyedül. Szenvedek mert megaláztak és elhagytak,és szenvedek mert hülyeságet csináltam... nem kellett volna hagynom magam el csábítani és ott hagyni barátomat. Fájdalmat okoztam annak az embernek aki a legjobban szeretett....
most ugy vagyok vele... h ugy érzem nem kellek senkinek és akinek meg igen az csak ki akar használni... :( a pasi témát hanyagolom...
14 évesen összejöttem egy fiúval aki nálam 3évvel idősebb volt. amikor én 17 lettem rá két hétre szakítottunk... azóta sem tudom kiheverni, ő volt a másik felem. Szine eggyütt éltünk olyanok voltunk, mint ha házasok lennénk, közösen költöttük apénzt, 1más nélkül elsem tudtunk jóformán aludni.És ez ment 3éven keresztül. Minden napot eggyütt éltünk meg.
21/L
ez volt több mint 4éve és még most sincs olyan nap, h nem gondoljak rá, az álmamimba szerepel, hetente 1x-2x elkap a sióró roham, h mért nem tudtam akkor (17évesen) kicsit éretteben viselkedni, mért voltam ennyire gyerekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!