Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen okból tartatok magatoknak barátot/barátnőt?
Igaz, hogy nem szerettem mindig. Mikor először megláttam egyáltalán nem tetszett, de maga az ember érdekelt.
Hétről hétre voltak éjszakák, mikor együtt sétáltunk és beszélgettünk és egyszer csak azon kaptam magam, ha nincs velem, akkor hiányzik. Kell az érintése, érezni akarom az illatát, látni a mosolyát, szeretném ,ha melengetné mindig a kezem a téli éjszakákon. Fél éven át voltunk így együtt, mikor szerelmet vallott. Én pedig tudtam ,hogy mellette boldog leszek.
Tehát azért van mellettem a párom, mert ha nem lenne hiányozna. És nem mellesleg szeretem is :)
Értem, akkor van olyan barátod, akit csak szórakozásból tartasz. Meg van a nagy Ő.
És miért kell kategorizálni az embereket, ha elvileg a barátnője vagy?
A válasz megírásának időpontja: ma 17:26
Milyen egy valaki?
Most írták, hogy 90%.
a 90%-ot valaki kitalálta. nálam mondjuk 23,445%. na, akkor ezt is elhiszed :D?
egyébként nem hiszek a nagy Ő dumában. vannak az ember életében pasik. ezek közül néhánnyal összejön. vannak, akik nem komolyak (vö: unaloműző), és vannak komolyak. közülük az egyik lesz életünk párja. a többi ilyen-olyan okból abbamarad.
értehtő volt így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!