Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen okból tartatok magatoknak barátot/barátnőt?
nemmindegy, hogy nevezzük?
nem értem én se, mire akarsz kilyukadni...
ennek a kérdésnek? megmondom én Neked: az égvilágon semmi.
mint láthatod, az emberek jellemzően azért alakítanak ki párkapcsolatot, mert kölcsönösen vonzódnak egymáshoz, vagy mert bár nem szerelmesek, de jól érzik magukat együtt.
összefoglalva: mert "nem jó az embernek egyedül" ahogy már az Ószövetségben is megírták.
választ kaptál a kérdésedre?
Nem a kérdésnek nincs értelme, hanem annak, hogy valaki barátot/barátnőt tartson.
Aki meg az Ószövetségből indul ki az annyit is ér. :D
akkor szerinted hogy kéne működnie? hogyan képzeled el a jövő generáció legyártását, ah az emberek nem ismerkednek ellenkező neműekkel, nem járnak együtt és így házasságot sem kötnek? utopisztikus elképzelés lehet...
Ószövetséget meg azért írtam, hogy lásd, így van ez, mióta világ a világ, így volt a történelem előtti időkben és így van napjainkban is. és jól van így :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!