Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen okból tartatok magatokn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen okból tartatok magatoknak barátot/barátnőt?

Figyelt kérdés
2011. júl. 31. 17:05
1 2 3 4
 21/39 napietus ***** válasza:
felületesen olvasol. írtam, hogy ezek a kapcsolatok mindkettőnk részéről erről szóltak. addig sem unatkoztunk, kellemesen éreztük magunkat egymással és békében váltunk el. mi rossz van ebben?
2011. júl. 31. 17:43
 22/39 A kérdező kommentje:
Az ilyet miért kell járásnak nevezni miközben csak haverság?
2011. júl. 31. 17:44
 23/39 anonim ***** válasza:
Te konkrétan milyen választ vársz? Csakmert a szerelmet nem fogadod el, az unaloműzésre meg felháborodsz.
2011. júl. 31. 17:44
 24/39 napietus ***** válasza:

nemmindegy, hogy nevezzük?

nem értem én se, mire akarsz kilyukadni...

2011. júl. 31. 17:46
 25/39 A kérdező kommentje:
Én sem értem mi értelme van az egésznek.
2011. júl. 31. 17:48
 26/39 napietus ***** válasza:

ennek a kérdésnek? megmondom én Neked: az égvilágon semmi.

mint láthatod, az emberek jellemzően azért alakítanak ki párkapcsolatot, mert kölcsönösen vonzódnak egymáshoz, vagy mert bár nem szerelmesek, de jól érzik magukat együtt.

összefoglalva: mert "nem jó az embernek egyedül" ahogy már az Ószövetségben is megírták.

választ kaptál a kérdésedre?

2011. júl. 31. 17:51
 27/39 A kérdező kommentje:

Nem a kérdésnek nincs értelme, hanem annak, hogy valaki barátot/barátnőt tartson.

Aki meg az Ószövetségből indul ki az annyit is ér. :D

2011. júl. 31. 17:55
 28/39 napietus ***** válasza:

akkor szerinted hogy kéne működnie? hogyan képzeled el a jövő generáció legyártását, ah az emberek nem ismerkednek ellenkező neműekkel, nem járnak együtt és így házasságot sem kötnek? utopisztikus elképzelés lehet...

Ószövetséget meg azért írtam, hogy lásd, így van ez, mióta világ a világ, így volt a történelem előtti időkben és így van napjainkban is. és jól van így :)

2011. júl. 31. 17:57
 29/39 anonim ***** válasza:
100%
Te szerintem egy elcseszett szarvagy aki nem képes lánynak udvarolni..sose volt csajod aztán ezzel próbálod magad nyugtatni hátha valaki igazat ad neked.!!
2011. júl. 31. 18:31
 30/39 A kérdező kommentje:
Az utolsó egy igen színes példája a kirakatokba való gyökereknek. :)
2011. júl. 31. 18:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!