Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálok rosszul?
Ugyanebben a helyzetben voltam nagyon sokáig...
Az jó, hogy nem adod könnyen magad, ne is tedd!!
Az olyan lányokról minden fiúnak megvan a véleménye...
Hidd el nem 1 meg nem 2 fiú van aki nem csak arra hajt...:)
én is kifogtam egy ilyen srácot..akivel már 1 éve együtt vagyunk :)
hidd el idővel rád is rádtalál a szerelem csak az a lényeg, hogy ne csinálj hülyeségeket( ezt arra értem, hogy ne add hamar oda magd senkinek sem, mert abból lesz minden csak nem komoly kapcsolat)
csak légy önmagad...és tényleg ne állj le olyan fiukkal akik csak "arra" mennek... találsz te jobbat is hidd el, csak kikell nyitnod jobban a szemed..:)
Egyetértek az előttem szólokkal
Ha mindenkinek túl könnyen odaadod magad, akkor azt éred el, hogy ribanc leszel, amivel távol tartod magad azoktól a pasiktól, akik tényleg komolyban gondolkoznak. Ha pedig szép vagy, és a fiúk próbálkoznak is, akkor lehet ha szövegedben van valami olyan, ami elriaszthatja őket. Ezt te nem veszed észre, mert neked az a normális, amit te mondasz, de több oka is lehet.
Az is lehet, hogy csak rossz helyen keresgélsz, és pont azok a fajta pasik jönnek be neked, akik nem gondolják komolyan
Szia :)
nem is kell minden fiúval lefeküdni, de ők ezt nem is várják el tapasztalatom szerint. Az hogy valamit szeretne az nem egyenlő az elvárással, mármint hogy különben nem hajlandó szóbaállni veled. Az normális hogy egy fiú próbálkozik, különben nem is lenne pasi :) De ha világosan és kedvesen tudtára adod, hogy nagyon jól érzed magad vele, de még nem szeretnél egyelőre tovább lépni, akkor ezt megértik, és aki tényleg érdeklődik irántad az ezt elfogadja. Azt hiszem még nagyon fiatal vagy és a fiúk is nagyon fiatalok. De idővel megtanulod kezelni a pasikat, már amennyire lehet :)A lényeg, ne érezhesse úgy a pasi, hogy őt utasítod vissza, hanem csak a szexet, és csak egyelőre. Addig engeded ameddig neked jól esik, de nem szabad durvának lenni a határok megszabásakor. valahogy ez nagyon érzékenyen tudja őket érinteni. Jó lenne, ha egy férfi is írna erről a támáról :) 30/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!