Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi van most kettőnk között? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok. Van egy srác 28 éves nekem nagyon tetszik, szeretem nagyon sokat gondolok rá. Minden nap min 7 e-mailt váltunk és ahogy a munkája engedi hetente találkozunk is. Ez tart kb. 2 hónapja. Mindig nagyon kedvesek ír, ha este érek haza a találkozóról egyből ír utána hogy rendben hazaértem e. Meg hogy milyen jó volt vele. Csók még nem volt csak arcra pusz. Múlt alkalommal megkérdezte hogy megfoghatja e a kezem. Édes volt. Ma kijött hozzánk találkozott anyukámmal. ( ő írta hogy most találkozzunk ott ahol én lakom hogy jobban megismerje) Mondta utána hogy én is menjek majd át hozzájuk. De amikor nálunk sétáltunk már nem fogta meg a kezem, de ugyan olyan aranyos volt.

Most akkor mi van? Szerintetek ő ezt most hogy gondolja? Elég félénk srác azt hozzá teszem.

Előre is köszönöm a ( remélhetőleg sok) és hasznos válaszokat.

2011. júl. 30. 20:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

És mit gondolsz a srácban nincs félsz?Azt hitted a férfiak nem félnek semmitől?

Agyam eldobom.

Vagy te csókolod meg vagy nem elsz semmi, szóval ha nem akarod akkor szakíts meg vele minden kapcsolatot mert látod ő nem fog lépni, ez ilyen egyszerű.

2011. júl. 30. 21:49
 12/15 A kérdező kommentje:
21:49 Tudom hogy a pasik is szoktak parázni. Főleg ő. Akkor lehet a következő megfelelőnek tűnő alkalommal megteszem. Lehet először szájra puszi hát akkor veszi a lapot. Szerintetek ez jó ötlet? Mondjuk amikor ketten vagyunk csak nem valami nyilvános helyen.
2011. júl. 30. 21:53
 13/15 anonim ***** válasza:

jó ötlet, bár gondolom úgy is visszacsókol majd, az is lehet hogy még soha nem csókolózott.

Úgy unom, hogy a nők mindig a pasira várnak, hogy lépjen, ez ma már nem így van, ez a szitu is ezt bizonyítja.

2011. júl. 30. 22:10
 14/15 A kérdező kommentje:

Hát igen a régi hagyományos dolgok ( mint hogy a férfi kezdeményez már a múlté)

Kedves utolsó arra mondjuk van esély hogy ő még nem csókolózott. Bár ezt nem tudom biztosan. Úgy tudom még barátnője nem nagyon volt eddig.

2011. júl. 30. 22:13
 15/15 anonim ***** válasza:

Most is kezdeményez a férfi, de már a nő is, úgyhogy hajrá;)

Akkor ezek szerint nem csókolózott, fél hogy béna lesz stb, ideges, nem akarja elrontani.

2011. júl. 30. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!