Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
De azt mondta ő nem tervez és nem biztosít arról hogy évekről lesz szó kettőnk között. Mit jelent ez? Kétségbe estem most mit tegyek?
Figyelt kérdés
Képzeljétek összejöttem azzal a sráccal akivel tudjátok mondtam hogy flörtöljek vele.
Öszejöttünk a tegnapi buli:D
2010. máj. 1. 11:34
1/11 anonim válasza:
Hát ez egy romantikus kisfiú lehet. Es köszönjük, hogy itt éled a magánéleted.
2/11 A kérdező kommentje:
De miért mondta ezt?
2010. máj. 1. 11:37
3/11 A kérdező kommentje:
Miért baj hogy kérdezek?
2010. máj. 1. 11:38
4/11 anonim válasza:
Mióta kezdünk új témát De-vel? :O Amúgy azt jelenti, hogy nem szeret, leginkább csak szexre kellesz neki, meg esetleg villogni akar veled a haverjai előtt, és amíg nincs jobb, addig te is jó vagy neki...
5/11 A kérdező kommentje:
Értem
2010. máj. 1. 11:41
6/11 anonim válasza:
11:39 vagyok, újra olvastam, és összeállt a kép a De-vel... amúgy örülj neki, hogy őszinte volt a srác, és hagyd ott!
7/11 anonim válasza:
Lehet hogy nem érdekled komolyan, de az is lehet hogy csak őszinte és most még nem tudja mi a terve veled. Sztem ne feküdj le vele egy darabig, legalább 2 hónapot várj, bár attól függ mennyi idős vagy, vagy szűz vagy-e. Ha fiatal és szűz, akkor félévet is várhatsz. Ha otthagy a pasi, akkor nem érdemel meg téged.
8/11 anonim válasza:
kihasznál ... te meg buta vagy és nem látod...:S!!
9/11 anonim válasza:
szerintem majd 1-2hónap után vedd komolyan ezt a kijelentést...addig még sok minden változhat.
10/11 A kérdező kommentje:
Hibáztam és lefeküdtem vele nem vagyok szűz de az első üzenő szerint szerintem 1 hétig marad velem és ott hagy mert már megkapott:(
Hülye és naiv voltam:(
Most már tudom
2010. máj. 1. 15:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!