Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehetne kettőnk között? Fiúk, ti ilyenkor mit éreztek? Lányok, szerintetek?
Van egy fiú, akivel élőben sajnos még soha nem sikerült találkoznom. Nem rég ismertem meg, de szinte mindenben hasonlítunk. Például mind a ketten szeretjük a focit, a kedvenc filmünk is ugyanaz...stb. Azt mondta, szívesen találkozna velem, én is vele. A gond azonban az, hogy több, mint 150 km-re lakunk egymástól. Nem tudom, hogy így egyáltalán érdemes lenne-e belekezdeni a dolgokba. Az unokatestvérem (egy idős velem) ugyanilyen távkapcsolatban él, ha nevezhetjük annak. Közöttük viszont 200km a távolság. A fiú azt mondja, hogy nagyon jó velem beszélgetni,bár nem vagyok az esete,bennem is megtalálta a szépet és hogy nem feltétlenül keres kapcsolatot, csak ha megtalálja az igazit, akkor kezd bele egy kapcsolatba.
A kérdésem a következő.
Tetszhetek neki?
Érdemes lenne megpróbálni?
14L(3év van köztünk, a fiú javára)
Szerintem nincs értelme. A gond ott van, hogy fiatalok vagytok még, esély sincs arra, hogy esetleg pl. közelebb költözzetek egymáshoz.
A másik, hogy 150 kiló azért mégiscsak sok. Ha lenne kb. 20-30, még talán egy heti buszozás megeshetne, de egy ekkora távolság...
Elfelejtettem megköszönni az első válaszolónak, tehát köszönöm a kedves választ.
A második pedig legyen kedves normális hangvételű, és nem felháborodott választ írni. Köszönöm!
:)
Nem is vagyok veled durva. Vélemént kértél. Én ennél maradok. Nem érdemes megpróbálni.
Egyébként is neked kell tudnod és megbeszélni vele.
Ha most teli teszem az írásom idétlen smile jelekkel, kedvesebb leszek?? A szavak sem árulnak el mindent.
Nem! Nem feltétlenül a smilekra gondoltam. Hanem kiemeled azt, hogy PONT.
Közelebb. Jó lenne, de nincs olyan, mint ő. Lehet, hogy csak az internet miatt,hogy még sohasem láttam?!
Képet láttál már róla?? Mit szeretsz benne??
A PONT -ot azért emeltem ki, hogy jelezzem, le van zárva a téma...Te nem tudtál dönteni, döntök én helyetted.
Mit számít, ha kedves vagyok veled, ha utána hátba szúrlak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!