Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehetne kettőnk között?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehetne kettőnk között? Fiúk, ti ilyenkor mit éreztek? Lányok, szerintetek?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel élőben sajnos még soha nem sikerült találkoznom. Nem rég ismertem meg, de szinte mindenben hasonlítunk. Például mind a ketten szeretjük a focit, a kedvenc filmünk is ugyanaz...stb. Azt mondta, szívesen találkozna velem, én is vele. A gond azonban az, hogy több, mint 150 km-re lakunk egymástól. Nem tudom, hogy így egyáltalán érdemes lenne-e belekezdeni a dolgokba. Az unokatestvérem (egy idős velem) ugyanilyen távkapcsolatban él, ha nevezhetjük annak. Közöttük viszont 200km a távolság. A fiú azt mondja, hogy nagyon jó velem beszélgetni,bár nem vagyok az esete,bennem is megtalálta a szépet és hogy nem feltétlenül keres kapcsolatot, csak ha megtalálja az igazit, akkor kezd bele egy kapcsolatba.

A kérdésem a következő.

Tetszhetek neki?

Érdemes lenne megpróbálni?

14L(3év van köztünk, a fiú javára)

2011. jan. 2. 22:17
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igen láttam már róla. Szúrj hátba azt hiszem túlélem, hogy egy kívülálló megtegye. -.-"
2011. jan. 3. 20:49
 12/15 anonim válasza:
hmm 150km??A barátom és köztem 1500km van és megy a dolog mondjuk mi nem interneten jöttünk össze,mi is minden nap msn-ezünk,és amikor csak tehetjük találkozunk.Ha megtudjátok oldani sztem érdemes találkozni.Bár ha nem ismeritek egymást,nemtudom igy fog-e működni:S
2011. jan. 4. 21:45
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat kedves utolsó. Ti hány évesek vagytok, ha megkérdezhetem?
2011. jan. 4. 22:20
 14/15 anonim ***** válasza:
szerintem találkozzatok, úgy is akkor dől el minden. ha nem jó, élőben nem jöttök be egymásnak, akkor annyi, ha meg olyan elsöprő szerelem tör rátok, akkor a távolság lesz a legkisebb gond.
2011. jan. 4. 23:53
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm kedves utolsó! Valószínűleg ez lesz.

EGYÉB VÁLASZOKAT IS VÁROK!!!

2011. jan. 5. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!