Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan értethetném meg vele,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan értethetném meg vele, hogy igenis működne a dolog kettőnk között?

Figyelt kérdés
A legjobb barátom 17F én 22L vagyok.Sokat vagyunk együtt,elmondunk egymásnak mindent,nem ítélkezünk egymás felett.Bejövünk egymásnak,smároltunk is régebben.Egyetértünk sok dologban.Mégis azt mondja,hogy nem akarja elrontani a barátságunk.Miért nem érti,h ha összejönnénk nem csak barátok lehetnénk,hanem társak is?Azt hiszem,szerelmes vagyok bele.Hogyan adhatnám a tudtára,h tényleg többet akarok,és érdemes megpróbálnunk?
2010. máj. 19. 23:05
 1/10 anonim ***** válasza:

A barátság és párkapcsolat közt elég halvány határ húzódik. Mondhatni csak a szex az, ami elválasztja a kettőt.

Ettől függetlenül, ha nem akarja...

2010. máj. 19. 23:09
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem határozottan nem akarta,amikor egyszer felvetette neki ezt.Csakhát nem tudom.Ha kevesebbet lennék vele,és nem is foglalkoznék vele annyira,vajon rájönne,h igenis kellek neki?
2010. máj. 19. 23:11
 3/10 anonim ***** válasza:
kicsit akaratosnak tűnsz nekem, lehet h az a baj, h nem hagysz neki "teret", h magától jöjjön rá
2010. máj. 19. 23:17
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen.lehet h igazad vanbár csak egyszer mondtam neki.Azt remélem,hogy ha egy kicsit távolab megy tőlem,akk rájön.Ha akk sem,tényleg igaza van,és nem szabad megpróbálnunk.
2010. máj. 19. 23:23
 5/10 anonim ***** válasza:

de miért egy 17éves én csak ezt nem értem

anyja lehetnél

2010. máj. 19. 23:27
 6/10 anonim ***** válasza:
23:27: Felétek ilyen korán szülnek? :D
2010. máj. 19. 23:28
 7/10 A kérdező kommentje:
Attól,h 17éves,megvan benne minden,ami kell nekem.Egyszerűen nem tudok parancsolni az érzéseimnek.Szeretem,na.
2010. máj. 19. 23:29
 8/10 anonim ***** válasza:
jólvan na, csak irigykedek a kis pisisre :)
2010. máj. 19. 23:31
 9/10 A kérdező kommentje:
:D
2010. máj. 19. 23:36
 10/10 anonim ***** válasza:

Én azt javasolom, hogy egyszerűen fogd fel, hogy nem akar veled kapcsolatot. Kielégíti őt a köztetek lévő barátság, de nem indultak el benne azok az érzések, amik benned. Ennek ismeretében előre látja azt, hogy szerelem nélkül nem túl vidám a kapcsolat és ha szakítanátok emiatt, akkor úgyis vége lenne a barátságnak.

Ha rossz ez az egész helyzet, akkor lépj ki belőle és nézz másik pasi után. Szerintem nem fog változni a barátod véleménye a kapcsolatotokról.

2010. máj. 20. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!