Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Azt hiszem szeretem

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Azt hiszem szeretem

Figyelt kérdés

Azt hiszem szeretem mit tegyek?

19 éves meleg fiú vagyok egyik barátom akit nagyon régóta ismerek már jóideje tetszik. ő hetero de néha vannak kétségeim efelől, habár már több barátnője is volt mindegyikőjükkel létesített szexuális kapcsolatot és totálisan hetero viselkedése van amikor vele vagyok vannak olyan pillanatok amikor csak egymás szemébe bámulunk vagy megöleljük egymást és nagyon szoros a barátságunk mindent elmondunk egymásnak annak ellenére hogy ennyire bejön mindig én segítettem összejönni csajokkal és elképesztően rossz nézni hiába hitegetem magam hogy legalább boldog nagyon fontos a számomra szeretnék többet mint barátság, de mintha lenne benne egy kis homofób hajlam is igazából nem ismerem pontosan az álláspontját elég zavaros e téren egyszer nincs baja a melegekkel máskor vannak megnyilvánulásai a barátságunk meg elég szoros egy fiú-fiú barátsághoz nem tudom mit lépjek.Van esélyem? Vajon csak én szeretném melegnek látni?

2011. júl. 30. 02:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
én nem tenném tönkre a a barátságot.
2011. aug. 1. 15:55
 12/13 anonim ***** válasza:

úristen gyerekeek... :D nyugiiii nincs baaj :D

nem értem mért kell fikázni az embereket...ő is ember,ő is lehet szerelmes,és lehet a haverja is érezhet majd valamit iránta. Én nem mernék rákérdezni amúgy... volt nője is,de sztem még ő se tudja magáról,hogy...vannak ilyen dolgai( ha vannak ) szóval... előbb gondolom ezt magában kéne letisztáznia. valahogy vezesd rá.

2011. aug. 1. 19:53
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! mindegyiket még a negatívat is :D de főleg azokra gondolok aminek hasznát is tudtam venni :)
2011. aug. 2. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!