Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Olyan aranyos. De azt hiszem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan aranyos. De azt hiszem nem szeretem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Olyan rosszul érzem magam, mert megismerkedtem egy aranyos fiúval és összejárogatunk meg minden, és úgy érzem ő többet érez irántam, mint én ő iránta... nekem még nem volt barátom és szerintem. Azt hiszem nem akarom ezt folytatni, de megbántani se szeretném..:( bár lehet, hogy elkerülhetetlen, mert nagyon tetszik a fiú, de a személyisége olyan fura..

Mit csináljak? adjak még időt neki? Tudom meg kéne beszélnem vele, de hogy fogjak hozzá? hogy ha találkozunk is, érezze most azért találkozunk, mert komolyan akarok vele beszélni..

2011. máj. 30. 19:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez később is lehet ilyen. Vagy kiszeretsz a másikból. Ha nem lesz jobb akkor hagyd a fenébe.
2011. máj. 30. 19:29
 2/8 A kérdező kommentje:

már ezen töröm magam kb. 3 napja..

amúgy még csak most jöttünk össze..

2011. máj. 30. 19:38
 3/8 Lord Sad and Bad ***** válasza:

Van a leírásban némi ellentmondás. Nem szereted,nem akarod folytatni de nagyon tetszik,ugyanakkor aranyos de fura a személyisége.

Ha már most azt érzed,hogy nem akarod folytatni,akkor még több idő min változtat?

Úgy érzem csak halogatsz egy őszinte beszélgetést vele.

Ha meg addig is eljársz vele,azzal csak hitegeted,hogy lehet valami. Megérdemli,hogy elmondd neki,hogy hogy érzel iránta,akkor is ha neki rossz lesz. Így csak mindkettőtök idejét pazarlod.

2011. máj. 30. 20:21
 4/8 A kérdező kommentje:

lehet, nem ismerjük még egymást eléggé?

már csók is volt, minden olyan gyorsan történt, mintha kihagytunk vna pár lépést.. lehet, hogy ha máshogy indul nem itt tartanánk..

2011. máj. 31. 11:56
 5/8 Lord Sad and Bad ***** válasza:

Azt csak Te tudod,hogy mennyire ismerted meg,illetve ez mennyire elég neked.

Úgy érted,hogy ha nem több időt szánsz a megismerésére,akkor nem történt volna meg a csók sem?

Mindenesetre ne érezd magad elkötelezve ha nem tetszik.

2011. máj. 31. 15:58
 6/8 Lord Sad and Bad ***** válasza:
-nem
2011. máj. 31. 16:10
 7/8 A kérdező kommentje:

aranyos, mert oda figyel rám.. viszont a személyisége fura, vagy is nem fura, csak nem vagyunk egy hullámhosszon, ha ez értitek.Nehéz leírni..

utolsó: igen.

2011. máj. 31. 19:07
 8/8 A kérdező kommentje:
vagy épp ellenkezőleg, és nagyon bele szeretek..
2011. máj. 31. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!