Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondoltok az olyan csajokról akik kövérek?
ma 21:04-es
Legalább te kifejted a véleményed. Nem értem viszont azt hogy hogy magukkal szemben igénytelenek? az számít annak hogy mondjuk többet eszik mint az átlagos súlyú ember? Szerintetek ez belefér az igénytelen kategóriába?Az pedig nem feltétlen jelenti azt hogy egy kövér ember egézségtelenül főz, lehet hogy csak sokat eszik, vagy rossz arányba. A rengeteg betegséget se értem teljessen...cukorbetegség oké az tényleg lehet az elhízástól, meg magas koleszterin de a rengeteg betegség azért túlzás... a kövér ember nem egyenlő a beteges emberrel.
Am igen én fogyózok mert zavar engem és szeretnék lefogyni, de kicsit ledöbbent engem ez a másik oldal hogy így látjátok. De felfogtam...
ma 21:05
igen én is már teljessen más étkezésen vagyok. A sporttal én is gondba vagyok. A kocogás, futás dolog nincs inyemre, ugyh most itthoni torna van csak, szeretnék beíratkozni valami intenzívebb mozgásra viszont ilyen helyek csak tőlem 70 km-re van ami tudom h jó...ugyh passzolom
21:04 vagyok:
2-es tipusú cukorbetegség, magas koleszterin, infarktus, szív és érrendszeri megbetegedések, emésztési problémák, hőmérsékletérzékenység, trombózis, légzési nehézség stb stb.
Sajnos az egészséges táplálkozástól nem igazán lehet elhízni, mert az a megfelelő szénhidrát és kalóriabevitelt is szabályozza.
ma 21:23
Gratulálok a 9 kiló minuszhoz, ez remek, már az eü.-i állapodot miatt is! Sajnálom hogy kialakult a cukorbetegség nálad...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!