Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítás után éreztetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után éreztetek valaha fáradtságot?

Figyelt kérdés
Nem tudom, miért, de már nem sírom vissza a dolgokat, csak fáradtnak érzem magam, mert sok mindent beleraktam, de nem kellett... ez miért van?
2011. júl. 27. 14:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
15:13 reménykedjünk benne, hogy a negyedik hét pozitívabb lesz.. Én azt tervezem, hogy egész héten enni fogok.. Azt még nem próbáltam.
2011. júl. 27. 15:19
 12/13 anonim ***** válasza:

Reménykedjünk a legjobbakban. Én talán elkezdek futni vagy valami sportot, hogy legalább abba feccőljem az energiáim ne a sajnálkozásba :)

De lehet én is kajálok majd jókat:D

2011. júl. 27. 21:28
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek:) nekem a mozgás tett nagyon jót, mert át tudtam gondolni a dolgokat és sok mindenre rájöttem közben - ergo őszinte voltam magammal, és úgy érzek én is, mint pár válaszadó, hogy egyszerűen belefáradtam a dolgokba, visszarimánkodni meg felesleges magunkat, egyrészt, mert megalázó valamilyen szinten, és minek fussak olyan szekér után, ami nem vesz fel, másrészt nem volt olyan jó, hogy értelme lenne. Egyébként próbáljatok enni! Első napokban alig ment nekem is, de muszáj volt valamit magamba erőltetni, most meg mamám, aki istenien főz - hát, lehetetlen nemet mondani:) Kitartás mindenkinek és még egyszer köszi:)
2011. júl. 28. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!