Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítás után éreztetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után éreztetek valaha fáradtságot?

Figyelt kérdés
Nem tudom, miért, de már nem sírom vissza a dolgokat, csak fáradtnak érzem magam, mert sok mindent beleraktam, de nem kellett... ez miért van?
2011. júl. 27. 14:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Depresszió talán.
2011. júl. 27. 14:07
 2/13 anonim ***** válasza:
Belefáradtál a dolgokba...
2011. júl. 27. 14:18
 3/13 anonim ***** válasza:

Szakítás után mindig egyfajta megkönnyebbülést,szabadságot,és boldogságot éreztem.

24/f

2011. júl. 27. 14:21
 4/13 A kérdező kommentje:
De nekem ez furcsa, mert régebben hónapokig padlón voltam, most meg...
2011. júl. 27. 14:26
 5/13 JohnCena válasza:
100%
Én nem éreztem semmit..mert az ERŐ VELEM VAN!!!
2011. júl. 27. 14:39
 6/13 anonim ***** válasza:
1 hétig teljesen padlón voltam, feküdtem és bőgtem folyamatosan, aztán második héten mindenhová elrángattak a barátaim, akkor ittam és aludtam felváltva egy hétig, most a harmadik héten járok.. Iszonyú fáradt vagyok, rengeteget alszom vagy csak fekszem és bámulok ki a fejemből.. Úgy érzem sose lesz vége..
2011. júl. 27. 14:58
 7/13 B.angel ***** válasza:

WWE :D John Cena... a favorit :D

na mindegy.

igen éreztem már fáradságot. de naponta változik, ma pl. iszonyatos fájdalmat érzek, tegnap örültem... ki tudja mi lesz holnap?!

2011. júl. 27. 14:59
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Én még szakítás előtt vagyok, de pont ezt érzem. Nem sírok, nem vagyok úgy kiborulva mint máskor. Fáradt vagyok, semmihez nincs erőm, még a síráshoz sem. Belefáradtam mindenbe, hogy mennyi mindent megtette, mennyi mindent elnéztem, mert azt hittem, van értelme. Nincs erőm újrakezdeni mindent, azt érzem hogy évek múlva sem lesz, mert nem becsül meg senki. Szerintem ez a depresszió és csalódottság. Kitartás! Mindig lesz valahogy...
2011. júl. 27. 14:59
 9/13 anonim ***** válasza:
Hallgaasatok zenét, jót tesz! Fürödjetek, egyetek, igyatok, aludjatok, tanuljatok, dolgozattok, kapcsolódjatok ki.
2011. júl. 27. 15:03
 10/13 anonim ***** válasza:
14:58-assal értek teljesen eggyet nekem is pont így zajlott/lik és szinte én is a 3 héten vagyok. Elsőnél nagyon kivoltam mikor kidobott a barátnőm másodiknál ittam buliztam mászkáltam és igen most meg csak úgy elvok és várom a végét:)
2011. júl. 27. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!