Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Néhányan miért hencegnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néhányan miért hencegnek annyira a Párjukkal? Miért kell másokat folyamat irritálni?

Figyelt kérdés

mindenhova együtt mennek, képtelenek leszakadni pár percre a másiktól.

és amikor már bemérgedek, és dühömben kijelentem, hogy nekem nem kell PÁR, mert csak nyűg, akkor jönnek ezzel a szöveggel: majd ha szerelmes leszel, másképp fogsz gondolkodni ááááám

hát nem. annyiszor vágták át a fejem hogy nem felejtem el. voltam szerelmes, és direkt elkerültem az illetőt, nem volt kedvem huszonvalahányadszorra csalódni.

egyesek miért nem értik meg, hogy valaki elvan PÁR nélkül is, hogy úgy is EMBER, és nem valami külön állatfaj.

Miért érzik magukat felsőbbrendűnek, csakmert ott fityeg mellettük egy "oldalkocsi"?

annyira idegesítő!

(és most nem azokról beszélek, akik diszkréten, normálisan viselkednek, hanem azokról, akik szingli társaságban is a PÁR-ral érkeznek, az egyedülálló haverok előtt smármaratont csinálnak, így a pasim, úgy a csajom, ez a sóder megy egész este, ilyen körítéssel, hogy "jajnebúsúljlesznekedisvalakid" -.-

és csodálkoznak amikor a fele társaság hamar lelép, meg akkor mi lestünk a tahók, hogy nem értjük meg az olyan iszonyatos nagy problémáikat, hogy nem bírnak együtt aludni, mert mindkettő horkol -.-

2011. júl. 26. 21:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
32%
kicsi off, de úgy kezelitek a kérdezőt mintha srác lenne, de az írása alapján inkább csajnak mondanám, abból is a különösen veszélyesen hülye kategóriába tartózó, ha meg mégis srác, akkor meg most megyek és kötöm fel magam, hogy már azok is így írnak
2011. júl. 26. 22:44
 12/16 anonim ***** válasza:
46%
Nem mindenki kapcsolatfüggő, vannak, akik boldogok egyedül, de ők nem csalódások után döntöttek úgy, hogy mostantól nem kell kapcsolat.
2011. júl. 26. 23:05
 13/16 anonim ***** válasza:
75%

Tudod, ha két ember szereti egymást és úgy érzik, összetartoznak, akkor sok esetben társaságba is szeretnek együtt járni és nem fogják csak azért otthon hagyni a szerelmüket, mert van a társaságban egy-két nyavalygós, világfájdalmas szingli, akik elvárják, hogy a lelkét pátyolgassák és félnek attól, hogy mások boldogsága emlékezteti arra, ami nekik nincs.

Ha te úgy gondolkoznál, ahogy leírtad, hogy nem zavar, hogy nincs senkid, akkor nem zavarna, hogy másoknak van és vele járnak társaságba.

Abban az egyben azért igazat adok, hogy társaságban pingpongozni a másik mandulájával nem túl udvarias dolog.

2011. júl. 26. 23:12
 14/16 anonim ***** válasza:
82%

Ha te olyan boldog lennél egyedül, akkor most nem írtad volna ki a kérdést.

Ha jól vagy egyedül,akkor meg ne rinyálj és sz*rd le őket. Nem?:)

2011. júl. 26. 23:48
 15/16 napietus ***** válasza:
üldözési mániád van, a többi ember létének nem az az egyetlen célja, hogy Téged bosszantson. ettől függetlenül pl. elvinni a párjukat oda, ahova nem hívták, illetve mások előtt nyalni egymást ízléstelen és közönséges dolog, szóval ebben teljesen igazat adok Neked.
2011. júl. 27. 00:10
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Hencegni csak a 15 éves kislányok szoktak azzal, hogy pasijuk van, vagyis a totál éretlen személyiségek. Később (már ha megvan az emberben a kellő intelligencia) az élet természetes velejárójaként értelmezi, hogy párkapcsolatban él. Én sose áradoztam a páromról, főleg nem olyanok előtt, akiknek nem volt senkijük vagy épp szerelmi bánatban szenvedtek, mert volt bennem annyi jóérzés.
2011. júl. 27. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!