Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhányan miért hencegnek annyira a Párjukkal? Miért kell másokat folyamat irritálni?
mindenhova együtt mennek, képtelenek leszakadni pár percre a másiktól.
és amikor már bemérgedek, és dühömben kijelentem, hogy nekem nem kell PÁR, mert csak nyűg, akkor jönnek ezzel a szöveggel: majd ha szerelmes leszel, másképp fogsz gondolkodni ááááám
hát nem. annyiszor vágták át a fejem hogy nem felejtem el. voltam szerelmes, és direkt elkerültem az illetőt, nem volt kedvem huszonvalahányadszorra csalódni.
egyesek miért nem értik meg, hogy valaki elvan PÁR nélkül is, hogy úgy is EMBER, és nem valami külön állatfaj.
Miért érzik magukat felsőbbrendűnek, csakmert ott fityeg mellettük egy "oldalkocsi"?
annyira idegesítő!
(és most nem azokról beszélek, akik diszkréten, normálisan viselkednek, hanem azokról, akik szingli társaságban is a PÁR-ral érkeznek, az egyedülálló haverok előtt smármaratont csinálnak, így a pasim, úgy a csajom, ez a sóder megy egész este, ilyen körítéssel, hogy "jajnebúsúljlesznekedisvalakid" -.-
és csodálkoznak amikor a fele társaság hamar lelép, meg akkor mi lestünk a tahók, hogy nem értjük meg az olyan iszonyatos nagy problémáikat, hogy nem bírnak együtt aludni, mert mindkettő horkol -.-
na ez a másik olyan szövegük, amiért szájba kéne őket....
nem épp elég annak a baja, aki nem talál PÁRT? muszáj b.sztatni? :@
kérdező fiú vagy lány vagy és hány éves?
nem tudok válaszolni,de engem is k..vára idegesít ez
"voltam szerelmes, és direkt elkerültem az illetőt, nem volt kedvem huszonvalahányadszorra csalódni. "
"nem épp elég annak a baja, aki nem talál PÁRT? muszáj b.sztatni? :@"
Ha nem érdekelne, nem foglalkoznál vele.
örüljek XD haha jóvicc...
azt nem értem, minek hozzák oda mindig a PÁRT, ha tudják, hogy mindenki más párnélküli.
direkt szemétkednek, de még gratuláljak hozzá. :D
Tisztán kivehető az írásodból, hogy neked nincs sikered a párkapcsolatokban, sok kudarc ért és megértem hogy osszul esik, én is dühös vagyok ha látok egy smároló párt hogy nekik miért lehet nekem miért nem...
21f
Nem b*zd+ hanem azért mert az ember a párjával szeret menni mindenhová mert azért egy pár mert ők együtt vannak. És ez nem abból áll, hogy este hazamegyek és megb@szom az asszonyt, hanem h ha valahova elhívnak buliba, vagy társasági eseményre akkor elhívom őt is mert vele minden jobb.
Az, hogy te irigy vagy a párokra a te egyéni gondod, de az, hogy mindezt úgy adod elő, mintha a párok külön téged akarnának idegesíteni azzal, hogy veled ellentétben ők egymással vannak az kifejezetten vicces.
" majd ha szerelmes leszel, másképp fogsz gondolkodni "
És igen ez teljes mértékben így van.
"voltam szerelmes, és direkt elkerültem az illetőt"
mit csodálkozol akkor, hogy neked kimarad ez az érzés az életedből? Te nem voltál még soha igazán szerelmes, vagy számodra a nők perpill egy lyukat jelentenek. Majd ha érettebb leszek akkor másként gondolkozol addig pedig maximum lefikázod a kommentemet mint egy óvodás. Részemről ennyi volt ez a beszélgetés, ha felfogod felfogod, ha nem akkor sem alszok kevésbé nyugodtan :)
Én mondjuk megértelek. Előre leszögezném hogy nekem kb. 1 éves kapcsolatom van. És mégis, ha barátnőim bulizni hívnak, mindig megkérdezem: És Őt is magammal hozhatom? Ha azt mondják ne, ez most legyen egy csajos buli, nem sértődök meg, akkor megyek egyedül. Könyörgöm, nem vagyunk összenőve! A barátnőim leginkább velem akarnak szórakozni, nem kettőnkkel együtt. Őszintén, én érezném magam bunkó ribancnak, ha a szingli barátnői előtt folyamatosan nyálcsere akciókat folytatnánk. Az különben is egy privát dolog, aki társaságban kezdi el csinálni, menjen szobára, mert ez oda való.
Végtére is teljesen megértelek, kérdező. És hogy őszinte legyek, szerintem a barátnőd/haverod már nem igazán a régi, ha a párja fontosabb számára, mintsem hogy egyszer jól érezzétek magatokat - a párja nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!