Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt pasim folyamat hazudik a nővéremnek. Lehet, hogy fel akar szedni engem megint?
Figyelt kérdés
Én 18, exem 24, nővérem 29. 2 évig jártunk. Nővérem egy ruházati boltban dolgozik, exem múlt héten szerda-csüt-péntek-szombat bement hozzá. Vitt neki csak úgy ásványvizet, segített neki pakolni, stb. Nővérem (mivel jóba volt az exemmel amíg jártunk), elkezdett vele beszélgetni, hogy telnek a napjai stb. Exem azt hazudta, hogy egy takarítócégnél dolgozik, és annyit keres hogy nem tudja kire/mire költeni. (Ezt persze azért mondta mert a mostani barátom 1 hónap alatt 2x annyit keres mint ő keresett hónapban.) Nővérem kérdezte, mi újság a bnőjével (volt 1 lány akire azt mondta ő a legjobb barátja, ahogy szakítottunk, 2 héttel később már azt terjesztette hogy járnak, és dúl a szerelem köztük). Exem azt a hazugságot találta ki, hogy az a bizonyos lány az unokatestvére (2 év alatt azért megismertem a rokonait, 100% hogy a csaj nem rokona!) Nővéremet próbálta faggatni hogy én hogy vagyok, milyen a kapcsolatom a mostani bakommal (így hívja a páromat), és hogy honnan tudná megszerezni a számom. Másnap mikor nővérem akart rólam mesélni, csak általános infókat, hogy nyáron tanulok főzni,sokat takarítok stb, exem azt mondta nem kíváncsi rám. Most akkor mi van?2009. júl. 27. 17:46
1/8 anonim válasza:
szerintem a nővéredre hajt és ott teszi neki a nagyképűt,menő gyereket...
2/8 anonim válasza:
hát az a negy helyzet h ku rvár@ nem akar veled megint össze jönni!!
elöbb a nővéredel!!
ha veled akarna kibékülni miért a növéredhez járna be a boltba ??? nem logikus
nem téged akar ennyi
3/8 A kérdező kommentje:
Miért akarna egy kisgyerekes anyukával kezdeni? Azért nem "engem keres", mert a számomat lecseréltem, az újat nem tudja, interneten hozzáférése nincs, ha meg lakásra jönne, a barátom összeverné...
2009. júl. 27. 20:26
4/8 A kérdező kommentje:
Egyébként én csak örülök neki, tökéletesen boldog vagyok a párommAL.
2009. júl. 27. 20:27
5/8 anonim válasza:
Nem mind1 mit csinál az exed??? Főleg h hazudgál össze vissza...az ilyenre tenni kell egy nagyot, oda se figyelni rá...főleg ha állításod szerint boldog vagy a pároddal.
6/8 A kérdező kommentje:
Persze, csak kíváncsi voltam a véleményetekre.
2009. júl. 28. 11:00
7/8 anonim válasza:
LEhet kellenél még neki, ezt nem tudom, de azt akarja legfőképpen bemutatni, h túl van rajtad, azóta egyenesbe jött az élete és ne legyen olyan szánalmas...csak...ettől méginkább az lett.
Nekem is volt ilyen:S
8/8 A kérdező kommentje:
:S
2010. márc. 6. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!