Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem indult be a folyamat. Most hogy lesz?
Van egy srác, aki jelezte a barátnőm felé, hogy tetszem neki. Ez volt két napja. Én is elmondtam barátnőmnek, hogy bejön nekem a pasi.
De abban is maradt a dolog...
Most hogyan tovább?
OMG XD
szerintem nem a barátnődön keresztül kéne üzengetni hanem odamenni hozzá xD
hány éves is vagy?:D
Beszélgess vele:) egyszerű ez szerintem:D ilyenkor nem a barátnődnek kell összehozni titeket:D
hanem saját magatoknak:D Beszélgessetek menjetek moziba vagy fayzizzatok ilyesmi:) ha biztos a dolgában akkor össze fogtok jönni:) sok sikert:D 17/L
Köszi! :)
Igazából itt az a gond, hogy nem akarok kezdeményezni, mert nem...nekem ez nem fér bele.
Nem tudom, barátnőm megmondta-e már neki, hogy nekem is bejön.
ajajj:(
vagy esetleg kérjem barátnőmet, hogy közvetítsen?
Mondta, hogy jöjjek össze a sráccal...
Nyilván nem egy eget rengető probléma, sőt még csak problémának sem nevezhető ez a dolog, de ez itt egy közösségi oldal, ahol tanácsot lehet kérni.
Nem minősítgetni kell a dolgot, hanem ha van értelmes vélemény, azt elmondani....
Egyébként 18 évesek vagyunk, mindketten bátortalanok, és kevésbé nyomulósak, rámenősek, ill. bennem lány létemre még tartás is van, mint olyan....Ezért nem támadom le a srácot, hogy igyon meg velem valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!