Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit csináljak? (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak? (lent)

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm kB 3hete és pl mais sétálunk én beszélek neki nem is figyel megsértődik mindenen de ha én nem figyelek akkor megsértődik elmegy haza ez milyen kislányos utána meg facebookon elsírja gondjait meg bajait de akkor mért nem élőbe magyarázkodik meg felhozok egy témát az neki nem jó semmi se jó neki megyünk az utcán alig lehet megfogni a kezét

semmit se lehet szerintetek szakítsak mert valahogy nem olyan jó!?

Én 16 ő 15

2011. júl. 26. 20:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Nőj fel. Meg a barátnőd is nőjön fel.
2011. júl. 26. 20:03
 2/9 A kérdező kommentje:
Rendben Köszi a választ!
2011. júl. 26. 20:04
 3/9 Csaba9393 ***** válasza:
9%
paprikás krumplit mert azt szeretem
2011. júl. 26. 20:06
 4/9 anonim ***** válasza:
hülyep*csa a barátnőd. hagyd ott. az ilyenekkel nincs mit kezdeni.
2011. júl. 26. 20:06
 5/9 anonim ***** válasza:

Nagyon kislányosan viselkedik, beszélj vele!

Ha meg nem hajlandó megpróbálni változtatni, akkor pedig itt a vége!

2011. júl. 26. 20:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a barátnőd még nem érett meg egy komolyabb kapcsolatra!! Azt tudom tanácsolni, hogy vagy próbálj meg vele nagyon-nagyon türelmes lenni és várd ki azt az időt, amire ő is megérik a kapcsolatra, vagy mondd meg neki, hogy te így nem érzed jól magad ebben a kapcsolatban és szakíts vele!!
2011. júl. 26. 20:11
 7/9 anonim ***** válasza:
nalunk ma volt paprikaskrumpli:D
2011. júl. 26. 20:29
 8/9 A kérdező kommentje:

Rendben mindenféle képpen beszélek még ma vele!

Köszi a válaszokat!

Üdv:dr love

2011. júl. 26. 20:43
 9/9 anonim válasza:

hagyd ott!!: SS

16 évesen élvezd az életet és a jó csajokat és ne ragadj le egy ilyen sírós ribancnál!!: SS

de csak ovatosan dobd ki, mert a végén te leszel a rosz meg szemét!!: D

(tapasztalat): PP

2011. júl. 27. 00:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!