Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak ezért szakítani?
Találkoztam tegnap egy barátommal és mesélte, hogy szakított a barátnőjével a szobája miatt.Rózsaszínűek a falak, az ágy baldahinos, van egy sminkes asztalkája, és egy élet nagyságú Marilyn Monroe posztere, szóval kis hercegnő szoba. A lány amúgy 17 éves. Őt is ismerem és nem egy ostoba liba, nem beképzelt, és nem is hiszi magát királykisasszonynak, sőt nagyon jó fej, vicces, egy igazi partiállat:). A barátomat vagy egy óráig faggattam mert nem hittem el hogy csak ezért szakított a lánnyal, de azt mondta akárhányszor belépett abba a szobába lelankadt neki.Srácok, ti mit szólnátok ha a barátnőtöknek lenne ilyen szobája, szakítanátok vele???
(Amúgy láttam képet a a szobáról szerintem nagyon szép az összes bútor fehér, kivéve az ágyat mert az fekete fém, és függönye is van oldalt ez pedig sötét kék pont olyan mint a padló szőnyeg.Nekem tényleg nagyon tetszik, de én is lány vagyok)
a srác majdnem 10 éve nagyon jó haverom és az exemnek a legjobb barátja(ő mutatott be minket egymásnak,)2 éven keresztül nagyon sokat lógtunk együtt, úgyhogy ismerem, nem hiszem hogy csak a szexért volt a csajjal, azt meg végképp nem hogy gondja lenne, sőt tuti nincs,(exbarárátnői közül többel jobban vagyok, és meséltek, meg voltunk együtt nyaralni is, közös lakosztályban hallottam mire képes:D)
amúgy szerintem is volt más oka, mert nem tudom elképzelni se hogy csak ezért szakít valaki
visszaolvastam amit írtam és majdnem lekapartam az arcomról a bőrt
szóval az exeivel JÓBAN vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!