Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mért csinált úgy mintha megcsaltam volna vagy ilyesmi? Nem értem ezért miért kell szakítani bár nem mondta ki, de flegmázik.
Na, ez pont az a helyzet, amikor mindketten a másikra vártok. Őt bántja, hogy te nem kerested, sőt, még inkább el is mentél bulizni. Téged meg persze, hogy felháborít, mivel ő nem hívott. Remélem érzed az iróniát:)
Ezt akár te is mondhatod neki. Egyébként, ha szeret, ezért biztosan nem fog szakítani, csak duzzog még egy kicsit, aztán felenged. Hagyjad egy kicsit, aztán keresd te, mert lehet nem fog ő keresni még egy darabig, és ha keresed, elmondod neki ezeket, akkor - ha nem is mutatja ki rögtön - tetszeni fog a hiúságának.
Csak a kérdés az, hogy ez hosszútávon működik?:/
"este 8kor jött msnre..9kor meg lelépett hogy unalom van és lefekszik.."
Unt Téged, ez aztán kedves. És msn helyett miért nem ment el hozzád? Oké, Te is rákérdezhettél volna, főleg ha már nem az elején vagytok, akkor a fiúk is várják, hogy a lány keresse, hívja őket, nem csak ők akarnak teperni. Szerintem az a baja, hogy tegnap azt várta, hogy hívd el találkozni, ez nem történt meg, mérgében lefeküdt, és csalódott, hogy Te bulizni voltál. Kicsit erős tőle mondjuk, hogy "engedély" kell ehhez.
Egy nagyon őszinte beszélgetés kellene Nektek SZEMÉLYESEN, nem msn-en!!!!
Kicsit felnőttesebben:) Tudom, hogy a párkapcsolatban többnyire nem a józan ész dominál, de ez akkoris butaság, amit csináltok...Szerintem nem beszéltek eleget, vagyis kielégítően...hisz akkor nem lett volna ilyenből félreértés. Miért csak rá vártál, hogy szóljon neked? Biztos zavarja, ha te sosem keresed. Lehet, hogy sértődöttségében mondta, hogy unalom van...bár azt írod, máskor is flegma. Akkor ha ilyen van, hogy lekezelő vagy ilyesmi, csak szépen nyugodtan kérdezz rá, hogy miért beszél veled ilyen stílusban, hisz elvileg szeretitek egymást...bár ezt nem tudom, milyen a kapcsolatotok.
Meg kell beszélni mindent. Mi az hogy engedélyt kellene kérned tőle? Ezt miért nem mondtad neki, hogy nem a középkorban élünk és hogy nem az apád? És hogy miért mondja ezt, miért nem bízik? Hisz ez fontos egy kapcsolatban, stb...
Beszéljetek többet! És ne msn-en:)
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!