Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jarjak olyannal akit nem szeretek?
Figyelt kérdés
azert kerdezem,mert nem akarom szettorni a szivet,mert o szeret engem es nem tudom,hogy jo otlet-e szet torni a szivet2008. márc. 2. 02:16
1/11 anonim válasza:
Inkább most törd szét a szívét, mint pár hónap múlva, amikor már még jobban beléd fog gabajodni! Ha te nem szereted, akkor nincs jövője a dolognak úgysem!
Sz** érzés, tudom, mert már én is voltam így! De összeszedtem magam és elmondtam neki, hogy én csak barátként gondolok rá, és soha nem tudnám szerelemmel szeretni! Nagyon rossz volt utána nekem is, hogy megbántottam, de szerintem még mindig jobban tettem így, mintha jártam volna vele úgy, hogy nem vagyok belé szerelmes!
3/11 anonim válasza:
Ahogy előttem is írták, inkább most tudja meg mi a helyzet, mint később. Ha tudod, hogy úgysem fogod megszeretni őt, akkor inkább ne járj vele.
4/11 anonim válasza:
Ne.Neked sem jó meg neki se.Inkább mondd meg neki az igazat hogy mindketten tovább léphessetek és boldogabbak legyetek.
5/11 anonim válasza:
ne járj vele! hagyd inkább most szenvedjen idő kell neki és ugyis keres egy másik lányt viszontszereti. ne tedd vele azt h elhiteted vele azt h szereted és közbe nem. az pocsék érzés lesz neked és ha kiderül neki is
6/11 anonim válasza:
Sztem nyugodtan járj vele azt lehet hogy te is meg fogod őt szeretni, de ha nem jársz vele ugy akkor sokkal jobban széttöröd a szívét! ezt hidd el! tapasztalatbol mondom!
7/11 anonim válasza:
Ha már most az elején nincs olyan érzésed, hogy kedveled, vonzódsz hozzá, akkor ne járj vele, mert később sem fog kialakulni semmi!
8/11 anonim válasza:
Én 2,5 honap után szerettem bele a barátomba. Már egy éve együtt vagyunk és nagyon szeretjük egymást:)
10/11 anonim válasza:
Ha jársz vele,mindkettőtöket becsapod, és ha erre rájön sokkal jobban ártasz,mintha most visszautasítod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!