Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet ha az első csók olyannal történik akit nem szeretek vagyis nem tudnák vele járni, mert fiatalabb nálam? (de most itt a lehetőség h . ) és már nagyon akarnák! XD
Szerintem sokkal jobb ha az első csók szerelemből van ;D
15/F
XD-ből elég komolytalan vagy:)(nem bántásból mondom)
szerelemből az igazi;)
Várd meg a szerelmet.
(Mellesleg NÉK,NÉK és NÉK!!!Bocsánat,de ez az egy,ami nagyon üti a szemem.)
Nem jó ötlet. Várd meg, amíg szerelmes leszel valakibe. Még csak 14 vagy, bőven ráérsz. Én 18 évesen csókolóztam először, de akkor azt szerelemből tettem, és csodálatos emlék marad, amíg élek. Megbántam volna, ha az első csak azért történik meg, mertaz osztálytársaim már csókolóztak, és én cikinek éreztem, hogy kimaradtam belőle.
19/L
Szerintem nem gáz, különben meg magadnak kell eldöntened, hogy később zavarni fog-e, és neked kell átlátnod ezt az egészet, nem nekünk, kívülállóknak.
Helyesen írni meg magtanulhatnál már 14 éves korodra, én sem vagyok sokkal idősebb mint te, mégis megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!