Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet ha az első csók olyannal történik akit nem szeretek vagyis nem tudnák vele járni, mert fiatalabb nálam? (de most itt a lehetőség h . ) és már nagyon akarnák! XD
Figyelt kérdés
14 ,L2009. márc. 30. 16:29
11/15 anonim válasza:
Nekem az első csók egy vadidegen sráccal volt, akit sajna nem szerettem. Ha kíváncsi vagy és azért bejön a srác, szerintem tedd meg nyugodtan. Persze jobb lenne szerelemből, de ha jön majd a szerelem akkor legalább nem fogsz nagyon parázni!
12/15 A kérdező kommentje:
jah mii is ebbe a hiba,amit irtam ,mert nem értem ?????bocs de nem anyanyelvem a magyar :P
2009. márc. 30. 18:57
13/15 anonim válasza:
szia hát én még csak 13 vgyok, és régebben megtehettem volna hogy olyannal csókolózok először akinem igazán szerettem és vagy fiatalabb volt nálam. azokkal úgy se jött össze, mostmár tudom hogy megérte várni.
az első csók szerelemből legyen:)
14/15 anonim válasza:
szija!Szerintem te döntöd el dehacsak azért akarsz azzal a fiatalabb pasival csókolózni h kipróbáld esetleg bizonytalan vagy és vele tudnál gyakorolni ez hülyeség ! Én szerettem azt a fiut akivel az első csók volt és jórá visszaemlékezni én is féltem de először a szerelmed biztos nemaztfogja elvárni tőled h prófi módón csókolj!
15/15 anonim válasza:
Brrr...De mondjuk ma már azt sem tartják cinknek, hogy a szüzességet így veszítik el...Kinek mi jön be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!