Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehetne ezzel kezdeni? (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehetne ezzel kezdeni? (lent)

Figyelt kérdés
Na, a helyzet a következő. A barátnőm anyja képtelen elfogadni azt, hogy én szakközépbe járok, a barátnőm meg gimnáziumba. Nem tudom, mi itt a baj, nem egy rossz hírű suliba járok. Szerinte el fogom szedni a pénzét, mert saját keresetem úgyse lenne, csak kihasználnám és eleve nem vagyok méltó egy ilyen okos csajhoz. Folyton ellenzi, hogy találkozzunk, szerinte csak egy "sörivó, meccset néző melós" vagyok. Mindezt úgy mondja, hogy sosem találkoztunk. A csajnak elege van az anyjából, ahogy lehet el akar szabadulni otthonról.
2011. júl. 25. 15:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem a barátnőd anyjának nem veled van baja, hanem azzal, hogy a lánya a tanulás helyett pasizik. Kvázi minden fiúban találna valami rosszat. Szerintem egyszer vigyen haza téged a barátnőd és ismerkedj meg az anyukával, hátha észhez tér.
2011. júl. 25. 15:53
 2/3 anonim válasza:
szia szerintem nem az a legjobb megoldas ha rogotn elmenekulsz a problema elol inkabb probaljatok megbeszelni szepen a lany anyaval a szitut es probald bebizonyitani hogy igeni nincs igazza csalodjon kellemesen benned!Tapasztaltam mar hasonlot es nem az a legjobb megoldas ha rogton elmenekulsz a problema elol;)remelem tudtam seiteni:)
2011. júl. 25. 15:54
 3/3 A kérdező kommentje:
Már megpróbált bemutatni. De az anyja hallani sem akar róla.
2011. júl. 25. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!