Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nem tudok ezzel a szituval mit kezdeni. Segítene valaki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a helyzet, hogy lassan 2 hete együtt vagyok a barátommal és én ennyi idő alatt ilyen mértékben még senkit sem szerettem meg.. odáig vagyok érte..ez engem is nagyon meglepett..Az ex barátnője nagyon sokat kavart mert még vissza akarja kapni de a barátom azt állítja semmi köze már a lányhoz egyáltalán nem érdekli (közel mésfél évig voltak együtt) de én tudom h szereti még.. a lány mutogatta az sms-eket amiket a szakítás után írt még neki a barátom plusz elvileg adott a lánynak egy pólót emlékbe miközben velem volt/van együtt ja és azt is hozzátenném h a szakításuk után 3 nap múlva már velem találkozgatott a srác csak én nem tudtam az előzményeket..És az elején megmondtam lenni h én nem akarok egy pót valaki lenni.. nem akarok harmadik lenni ebben, nem akarom h én legyek az akivel elakarja felejteni az exet, nem akarom h mást szeressen vagyis mást is.. elfogadnám ha nem én lennék a választott ..és nem akarom h azt mondja én kellek neki és később nagyobbat csalódjak..Szerintetek adjak neki esélyt h tényleg szeret vagy inkább hagyjam a fenébe...:/

16L

2011. szept. 20. 19:40
 1/1 anonim ***** válasza:
Adj, most az hogy tartja a kapcsolatot az exével az még nem jelent semmit, ja és a póló sem sztem... Az hogy tényleg szeret-e neked kell érezni!
2011. szept. 20. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!