Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet ezzel kezdeni? Már nem azért, de nagyon bánt!
Figyelt kérdés
Segítség mert már nem bírom...Van egy lány akit régebbről ismerek, de akárhányszor belém szeret, mert tudom látszik rajta (állandóan a szemembe néz, ölelget, már lassan a csók is meg van, de nem....Akárhányszor mondok neki valamit magunkról, mint ha meg se hallaná és ha elkezdem neki ezeket mondani akkor egyből bepróbálkozik aznap egy másik pasival....Ezt nem nagyon értem. Nem tudja mit akar?
De ezt 3 éve elkezdte és folyamatosan....Most meg nem is beszél nagyon velem,pedig nem csináltam semmi olyat...Pfff
2011. jún. 17. 18:48
2/4 anonim válasza:
kelleti magát mindenkinek. Ne foglalkozz vele ez az egyetlen amit tehetsz
3/4 anonim válasza:
Így próbálja a te és mások figyelmét felkelteni.
Ezzel a lánnyal SOHA nem fogsz összejönni.
ÉS HA ESETLEG LEHETŐSÉGED LENNE SE TEDD!!!
4/4 anonim válasza:
Minden udvarias ember a másik szemébe néz, ölelkezni a rokonok is szoktak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!