Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az is jó ha vagyok, az is ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az is jó ha vagyok, az is ha nem. Mit lehet ezzel kezdeni?

Figyelt kérdés

a barátomon úgy vettem észre hogy az is jó ha találkozunk az is ha nem. sokszor úgy érzem hogy ha nem találkoznánk az se hatná meg. nagy érzelmi kitörései akkor voltak amikor külföldön volt hosszabb ideig munkán, akkor írta hogy így szeret meg úgy, meg hiányzok stb... de ha itthon van olyan langyos víz az egész. Mit lehet ezzel kezdeni?

én 24 ő közel 40

2011. nov. 7. 08:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
keresnék egy olyan pasit,akinek nem lennék mindegy
2011. nov. 7. 08:19
 2/6 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előzővel!

Túl nagy a korkülönbség. Amíg külföldön volt, a honvágyat érezte úgy, hogy te hiányzol neki.

Mostmár, hogy itthon van, (ezek szerint) teljesen mindegy neki, hogy te, vagy esetleg más az, akivel "összeborulhat".

Keress korban hozzád-illőt, alapíts családot, amelyben te legalább olyan fontos vagy, mint születendő gyermekeid.

2011. nov. 7. 08:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát ezzel én is így vagyok... de még fiatalok vagyunk mi ( én 19/L, ő 25/f) de sztem én nem hiányzok neki,érzem.
2011. nov. 7. 08:30
 4/6 A kérdező kommentje:
lehet a korkülönbség miatt van ez? máshol ahol nagy a korkülönbség inkább a pasi kapar a nő iránt hogy mellette legyen, de nálunk nincs így...
2011. nov. 7. 08:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ez abszolút nem korfüggő. Egyszerűen csak nem vagy fontos már neki. Én a helyedben véget vetnék ennek a kapcsolatnak.

Bár, szerintem, ha szakítani akarsz majd vele, akkor elkezd kaparni, meg ígérgetni fűt-fát. Na, akkor kell erősnek lenned és kitartani a döntésed mellett.

2011. nov. 7. 08:42
 6/6 anonim ***** válasza:

nálunk is nagy volt a korkülönbség 13év..és 1 idő után ő is így viselkedett velem,meg nem tudott velem annyi időt tölteni mint amennyit én igényeltem vna és egyszer azt mondta,h akkor keressek 1 fiatalabbat aki több időt tud velem lenni..erre azt mondtam h jó...utána elkezdett ígérgetni,meg h ő engem nagyon szeret de a korkülönbség blabla..adtam még 1 esélyt..majd megint elszúrta nem is kicsit ugyhogy ennyi volt...bár még szeretem..

21/L

2011. nov. 7. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!